horoskop

Dagens horoskop: Fredag 8. september

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er lei av å alltid la jobben komme først. I dag lar du jobben bli sekundær mens du fokuserer på å ta vare på kollegene dine, familien og vennene dine i stedet. Du føler at det er viktig å prioritere den delen av livet ditt, noe du delvis har forsømt i det siste.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen inneholder mye latter, men også høyt tempo og mye å tenke på. Du liker vanligvis ikke å sjonglere med flere baller samtidig, men i dag har du god koordinasjonsevne og herlig entusiasme. En god dag for å delta i konkurranser og spill.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dette er en dag der mye står på spill. Det kan være en dag som gir deg mye god energi og gode nyheter, men det kan også være en dag der alt vanskelig skjer samtidig. Det viktige er egentlig å ikke forvente noe spesielt, men å ta dagen som den kommer. Kvelden blir interessant, og handler om et møte.

Krepsen 21/6-22/7 

Mye i Krepsens liv handler om nære venner og spesielt familien. Det er til dine nærmeste du søker for å hente deg inn og få styrke. Det har vært en lang uke, så i dag trenger du den positive energien som dine nærmeste gir deg. Du trenger muligheten til å stoppe opp og bare nyte øyeblikket.

Løven 23/7-22/8 

Løven er vanligvis en sosial og glad person som trives i alle miljøer. I dag trekker du deg tilbake og holder deg i bakgrunnen. Plutselig kan du bli rammet av sjenanse, spesielt hvis du er i en større gruppe. Det skjer ikke så ofte, men når du føler deg underlegen, mister du selvtillit.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen blir en morsom dag der du gjerne tilbringer tid med venner eller familie. På jobben går dagen raskt, og du rekker ikke å kjede deg, noe som ellers kan være et bekymringspunkt for deg. Om kvelden passer du på å skjemme bort deg selv eller noen du er veldig glad i.

Vekten 23/9-22/10 

Du er opptatt av at alle skal trives, derfor blir du sint på en kollega som har en tendens til å dominere yngre eller nyankomne personer. Vedkommende mener at det er en hierarki på arbeidsplassen deres, men du mener at denne personen egentlig bare snakker tull, og det viser du tydelig i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Alle har den kollegaen eller vennen som aldri tar plass eller gjør mye ut av seg. I dag er du fast bestemt på å endre det ved å gi denne personen muligheten til å skinne for noe dere har gjort sammen. Kvelden handler om fest og å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen blir en hyggelig dag der du legger energi på dine venner og kolleger i stedet for arbeidsoppgavene dine. Noen mennesker kan oppleve deg som litt pratsom i dag, men du gir det en sjanse. Kvelden handler om å treffe venner og ha det moro. Du er en mester i å ha det gøy.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen er du invitert til fest, en after work eller en hyggelig kveld med vennene dine. Dette er noe du virkelig ser frem til, og du håper å få selskap av en bestemt person. Uansett om vedkommende kommer eller ikke, blir kvelden vellykket og full av latter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det mye å gjøre, og dagen blir lang og stressende. Du prøver å øke tempoet for å rekke så mye som mulig, men det blir fortsatt vanskelig å holde deg innenfor din vanlige arbeidstid. På kvelden ser det ut til at noen av de nye kollegene dine vil invitere deg ut på after work eller middag.

Fiskene 19/2-20/3 

Prøv å unngå elektronisk utstyr og datamaskiner i dag. Du vil merke at det blir mye rot, og det er stor risiko for at mye av arbeidet du legger ned i dag må gjøres om i begynnelsen av neste uke. Kvelden blir morsom og spontan. Du møter nye og inspirerende mennesker.

Powered by Labrador CMS