horoskop

Dagens horoskop: Fredag 8. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du glad, utadvendt og nysgjerrig. Det er en vilje til å oppdage og oppleve det som er annerledes. Dette er en dag som passer for kulturelle aktiviteter som museum, teaterbesøk eller kanskje en koselig klubb som spiller litt alternativ musikk. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å ta litt ekstra vare på vennene dine. Det kan være å prioritere dem foran familien i dag eller å sende en ekstra omtenksom melding. For deg handler det om å ta vare på dem som står deg nært. Kvelden byr på hyggelig selskap og litt småprat. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag møter du en person som fascinerer deg med sin karisma og kunnskap. Det kan være noen du møter gjennom en felles bekjent eller en kontakt på jobben. Selv om du er klar over at personen vet hvilken effekt han eller hun har på deg, klarer du ikke å unngå å bli fortryllet. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du litt hissig i humøret, og du har lett for å bli irritert. Tenk på at noen ikke takler dårlig humør ditt så godt og vil gi tilbake. Prøv å svelge følelsene dine når du føler at de koker over. Ta et skritt tilbake og ro ned nervene før du åpner munnen. 

Løven 23/7-22/8 

I dag møter du nye mennesker som imponerer deg. Dette er trendy og morsomme mennesker som tar deg med i din jargong og livsstil. Du pleier ikke å være så lett imponert, men i dag kan du ikke motstå å ville være en del av denne kule gruppen. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Også fredagen byr på en god arbeidsdag der fokus ligger på de sosiale sidene. Denne dagen er fylt med moro og latter. Du er vanligvis ikke klovn i gjengen, men du har en herlig tørr humor og bitende ironi som du viser frem i dag. Kvelden handler om moro og venner. 

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen handler om vennskap, om å hjelpe hverandre, men også om humor og varme. Det blir en morsom dag som går fort. Hvis du ikke har noen planer for kvelden, kan du vurdere en spontan after work, ellers er det aktiviteter med venner eller familie som gjelder. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har hatt en idé som har spiret og utviklet seg til stor del i ditt underbevisste, men i dag vil den dukke opp til overflaten, og du innser at den er virkelig god. Undervurder aldri verdien av å la ditt underbevisste bearbeide ideer og visjoner. Kvelden blir morsom, men intim.

Skytten 22/11-21/12 

Dette er en dag hvor du knytter mange nye kontakter. Det blir en spennende og annerledes fredag der du tester dine ferdigheter både i forretninger og i å skape nye bånd. Kvelden handler om underholdning; kanskje er du invitert et sted, eller så velger du å dra ut med vennene dine. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag møter du en ny person som du umiddelbart klikker med på flere nivåer. Dere har samme humor, samme interesser, og samme cyniske syn på verden. Det blir et vellykket møte og kanskje starten på noe fint. Kvelden byr på et variert utvalg av underholdning. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag begir du deg ut på en reise. Det kan være fysisk fra ett sted til et annet, men det kan også være en mer subtil, indre reise der du vokser som person. Det blir en lang, men svært berikende fredag. I dag overrasker du en venn eller et familiemedlem med en gave. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer den ene geniale idéen etter den andre til deg. Du bobler over av kreativitet og forslag. Sjefen din blir litt overveldet av alt du presenterer, men samtidig imponert over kvaliteten i det du leverer. Kvelden handler om å feire noe eller noen.

Powered by Labrador CMS