horoskop

Dagens horoskop: Fredag 8. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredagen setter du vennene foran jobben. Det kan være at du er sosial med kollegene dine, at du smyger deg unna tidlig fra jobb, eller at du prater og sender litt for mange meldinger i arbeidstiden. Du forsvarer deg selv med at du vanligvis jobber hardt. Kvelden handler om moro.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir morsom, glamorøs og veldig hyggelig. Det er en dag som går fort, både fordi du har mye å gjøre og fordi du trives ganske bra på jobben for øyeblikket. I løpet av fredagen får du et kompliment fra en sjef, og det kan gjøre deg flau. Kvelden byr på en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er virkelig fredagsstemning både hjemme og på jobben i dag. Du nyter fullt ut, enten det er mye å gjøre eller om du kan ta en lang lunsj med din favorittkollega. Kvelden bringer herlige nyheter og en mulighet til å begynne å planlegge fremover.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag blir intellektet ditt utfordret. Det kan være alt fra en arbeidsoppgave til et spill med familien. Du vil gjerne vise hvor smart du er, men ofte når man vil bevise noe, kan det låse seg i stedet. Slapp av og ha det gøy, se det som utviklende i stedet for noe på liv og død.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det full fart på deg. Du har så mye moro planlagt at du knapt har tid til alt. Enten du jobber eller har fri, begynner dagen tidlig og slutter sent. I dag benytter du sjansen til å gjøre noe hyggelig for en venn som ofte stiller opp for deg. Kvelden kan by på en flørt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også fredagen blir morsom og sosial. Det er rom for både sladder og en litt lengre lunsj. Du liker å tilbringe tid med kollegene dine, du kan til og med ha en liten uskyldig arbeidsflørt som gjør dagen enda koseligere. Om kvelden drar du gjerne ut på en spontan after work.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen går i samme spor som torsdagen. Du er glad, sjarmende og morsom. Det er ikke en kollega som ikke vil tilbringe tid med deg, og du blir midtpunktet på arbeidsplassen uten at du anstrenger deg. I løpet av denne dagen prøver du å finne en venn å dele en spesiell stund med.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det litt mindre å gjøre på jobben, noe som betyr at du kan legge større vekt på å være sosial. Det blir en koselig dag der du gjerne tilbringer tid med både kolleger og venner. Kvelden handler om moro og å møte nye mennesker som kan inspirere og utfordre deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er all forsiktighet blåst bort, og du våger å ta plass og synes igjen. Du er den som høres mest og ler høyest i dag. Kollegene dine er veldig glade for at du er tilbake i ditt vanlige ess. Ettermiddagen handler om å gjøre morsomme aktiviteter sammen med vennene dine.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det full fart. Delvis har du planlagt en rekke prosjekter på jobben og booket en mengde aktiviteter etter arbeidstid. Du er litt av en tidsoptimist, slik at du aldri tar høyde for en margin for at noe kan gå galt, og det kan skape problemer med ditt tettpakkede skjema i dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du møter noen nye forhold for arbeidet ditt i dag, og det beste du kan gjøre er å akseptere og tilpasse deg. Hvis du motsetter deg, vil det bare bli vanskelig for deg, og likevel ende opp med at du fortsatt står overfor uendrede fakta. Kvelden handler om å slappe av og ta det med ro.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir veldig intensiv. Da har du mest å gjøre både privat og på jobben. Selv om dagen går fort, sliter tempoet på deg, og det kan du merke på kvelden. Siden du sannsynligvis har planer på kvelden, er det bra hvis du prøver å ta deg en liten hvil etter jobben.

Powered by Labrador CMS