horoskop

Dagens horoskop: Fredag 7. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag møter du en person som du kanskje har kjent tidligere eller som du mer kjenner til enn er personlig kjent med. Dette møtet fører til noe som du aldri kunne ha forestilt deg. Din åpenhet for det nye hjelper deg å rive murer og møte mennesker på en ny måte.

Tyren 20/4-20/5 

I dag skjer det ikke så mye. Det finnes et farvel i horoskopet ditt, men det ser ut til å handle mest om noen som skal på en kortere reise. Dette er en god dag for å begynne å lage planer for resten av sommeren. Tenk fremover og våg å satse litt mer enn du vanligvis gjør.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag bør du revurdere en beslutning du tok i begynnelsen av uken. Du hadde ikke alle fakta da som du har nå, og med bakgrunn i det, kan ting føles annerledes nå. Denne dagen handler om å bli tvunget til å konfrontere sine feil og rette opp det som har blitt galt.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du veldig direkte og ærlig. Du sier ting som er sanne ifølge deg, men det er en risiko for at du blir subjektiv og ikke tenker på at sannhet kan være en gråsone, og at mennesker kan oppfatte sannheten på forskjellige måter. Det er bra at du er rett på sak, men det skader ikke å tenke deg om før du åpner munnen.

Løven 23/7-22/8 

I dag holder du det gående, uansett om du arbeider eller har fri. Det blir en uvanlig sosial dag der du fokuserer på å bli bedre kjent med en ny person. Du misliker overfladiske vennskap, så derfor vil du ta denne relasjonen til neste nivå. Kvelden byr på varme og glede.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag starter du på nytt. Det har vært rotete i livet ditt, både jobbmessig og privat, men i dag får du sjansen til å sette en strek over det gamle og begynne på nytt igjen. Det blir en morsom og stimulerende dag der single Jomfruer ikke er fremmede for å innlede en flørt.

Vekten 23/9-22/10 

Det er romantikk i luften i dag, spesielt for nyforelskede Vekter eller for single. Hele fredagen handler om å flørte, vise påskjønnelse og få masse beundring tilbake. Det blir en herlig dag hvor du gjerne overrasker noen du liker.

Skorpionen 23/10-21/11 

Din sterkeste side er ikke å håndtere stress, og det viser du tydelig i dag. Sjefen din gir deg en masse nye oppgaver før du er ferdig med det du allerede holder på med, og det stresser deg. Du har en tendens til å bli sur når du er stresset, og ditt dårlige humør går utover feil person.

Skytten 22/11-21/12 

I dag møter du en person som trollbinder omgivelsene med sin karisma og sine sosiale talenter. Du merker at du blir irritert på denne personen. Dette kan skyldes at hen representerer alt du ønsker å være, men ikke helt har oppnådd ennå.

Steinbukken 22/12-19/1 

Uten å være helt klar over det, kommer du til å legge det meste av ditt gamle liv bak deg fra nå av. Fredagen handler om en reise, det kan være en fysisk reise på ferie eller til en utdanning. Det kan også være en indre reise der du finner ut hva du vil gjøre fremover.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir en avslappende dag hvor du har litt friere tøyler til å gjøre som du vil. Det blir en dag med rolig tempo hvor du kan slappe av ordentlig. Dagen dreier seg også om et møte med en nygammel bekjent, noe som kan bli litt av et følelsesmessig sjokk for deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Det ser ut som du kan ha fri eller bare jobbe noen timer denne inneklemte fredagen. For deg blir en lengre sammenhengende frihet det som gir deg energi til å fortsette frem til ferien. Akkurat nå er det mye å tenke på på jobben, så du trenger tid til å puste ut.

Powered by Labrador CMS