horoskop

Dagens horoskop: Fredag 6. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På fredagen takker du nei til en morsom aktivitet etter jobben sammen med kollegene dine. Det kan være en spontan afterwork eller en felles middag. Du prioriterer å være hjemme med familien, fordi det er viktig for deg å tilbringe tid sammen med dem aktivt, enten det er med en fredagstaco eller å spille spill.

Tyren 20/4-20/5 

I dag har du muligheten til å skjemme deg bort skikkelig. Du kan til og med ta en fridag, noe som gir deg en deilig langhelg å se frem til. Fredagen handler om morsomme aktiviteter, gjerne med familien. Hvis du er singel, kan dette være dagen du møter noen spesielle.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på fredag handler det om læring og om å være i nye omgivelser. I dag blir det mer praktisk arbeid enn i går. Du får muligheten til å teste dine nye kunnskaper i en virkelig situasjon. Kvelden blir spontan. Kanskje tar du en afterwork med dine nye kolleger eller møter en venn etter jobben.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er utadvendt og sosial i dag. Det blir mange små pauser på jobben der du benytter anledningen til å oppdatere deg om de siste nyhetene eller andre morsomme ting som har skjedd. Denne dagen passer bra for spontane aktiviteter, som å ta en afterwork eller gjøre noe annet morsomt med kollegene etter arbeidstid.

Løven 23/7-22/8 

På fredag er stemningen betydelig bedre, men du jobber fortsatt hardt for å opprettholde følelsen av fellesskap. Du vet at en gruppe aldri er sterkere enn sitt svakeste ledd, så du sørger for å løfte opp den personen du tror er det svakeste leddet på jobben.

Jomfruen 23/8-22/9 

Som et jordtegn er du ganske sta, så du har trolig bestemt deg for å ikke akseptere sjefens litt likegyldige holdning til følelsene dine. I dag tar du tak i problemet og er veldig tydelig på at det må være en umiddelbar endring. Kvelden blir lett og sosial.

Vekten 23/9-22/10 

Du er vanligvis ikke spesielt konkurranseinnstilt, men det betyr ikke at du aksepterer å tape når noen jukser. I dag befinner du deg i en situasjon der du føler deg lurt av en seier, og du står i en konflikt om du skal si ifra eller akseptere det. Kvelden byr på hyggelig selskap.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen går altfor fort, det er så mye som skal gjøres, og du innser at du har vært noe av en tidsoptimist. Til tross for det får du mye gjort, og du blir ferdig med det meste. Du kan nyte helgen med god samvittighet, og du ser virkelig frem til noen fridager.

Skytten 22/11-21/12 

I dag fokuserer du på å skape en god atmosfære på jobben. Dette kan være gjennom å gjøre felles prosjekter eller noe så enkelt som å invitere til fredagskaffe. Du vet at en homogen gruppe jobber bedre enn en som er splittet. Kvelden handler om venner og å ha det gøy. Du trenger en pause fra hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen er det litt roligere, så du har muligheten til å skjemme deg bort litt. Du har lyst til å shoppe denne dagen, så du kan godt bruke en del penger i dag. Du investerer rett og slett i deg selv. Om kvelden vil du gjerne treffe venner.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du høre om et privat prosjekt som kan være ganske lønnsomt, men det krever en del investeringer. Du prøver å få med en slektning eller en venn på dette, men den personen du snakker med er forsiktig. Hen ser ikke mulighetene på samme måte som du gjør.

Fiskene 19/2-20/3 

Også på fredagen handler det mer om å nettverke enn å prestere. Du knytter kontakter og blir bedre kjent med kolleger du vanligvis ikke jobber så tett med. Det blir en morsom dag med litt annerledes oppgaver. Om kvelden ser det ut til at du har lyst til å gå ut, enten med venner eller med kollegene dine.

Powered by Labrador CMS