horoskop

Dagens horoskop: Fredag 5. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen fokuserer også mye på din nærmeste krets. Det kan være familien, men også nære venner eller slektninger. Det viktigste denne dagen er å kunne nyte sommeren sammen. Du er gjerne spontan og kjøper med deg noe til en herlig piknik i en park.

Tyren 20/4-20/5

Hvis torsdagen handlet om familien, er fredagen dedikert til vennene dine. Det blir en lett dag med mange latter, hvor du gjerne diskuterer minner. For deg er det viktigste å være sammen, ikke hva dere gjør, så lenge aktivitetene gir rom for god mat og drikke. Aldri lur en Tyr på forpleining.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er sosial og søker deg gjerne til større grupper. Det er noe lett og veldig avslappet over denne dagen. Du er åpen for å være spontan og har ingenting imot en improvisert after-work eller en grillkveld hjemme hos en venn. Livet trenger ikke være så komplisert.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en ekspert på å dvele ved gamle konflikter, spesielt med personer som står deg nær. I dag er det på tide å slippe taket på noe som har gnaget deg i veldig lang tid. Det er på tide å tilgi og akseptere at dette ligger i fortiden. Du er moden nok til å gå videre.

Løven 23/7-22/8

Du kan ha ganske sterke meninger om mange ting. I dag skal du legge fordommene til side og åpne opp for muligheter og andre typer tanker. Det blir en interessant og utviklende fredag som avsluttes morsomt, men litt annerledes. Du lærer en hel del i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i strålende humør i dag og du er sjarmen selv i sosiale sammenhenger. I dag bryr du deg ikke om problemer og negative tanker. Dette er en dag hvor du vil ha det gøy og leve i nuet, ikke gruble over fremtiden. Kvelden ser ut til å by på fest eller andre fornøyelser.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du til orde, noe du sjelden gjør. Du står opp for det du tror på, og det gir deg en god følelse i hele kroppen. Du blir sjelden så lidenskapelig, men i dag handler det om to ting: både å vise hva du brenner for og å støtte en person som ikke tør å stå opp for seg selv.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det familien som kommer først. Du vil ikke omgås i større grupper der du ikke kjenner folk, men ønsker å samle dine nærmeste til en uformell og koselig dag. Du er gjerne utendørs og aktiverer hele familien i ulike typer sommerprosjekter.

Skytten 22/11-21/12

Denne fredagen er du der for vennene dine, enten det er kompiser eller kollegaer på jobben. Det blir en hyggelig dag hvor du omgås og sladrer en hel del. Skorpionen pleier å hevde at hen ikke lytter til sladder, men i virkeligheten elsker du det.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis torsdagen handlet om familien, er fredagen en dag hvor venner og kanskje kjærligheten er i fokus. Som nyforelsket virker du å være opptatt med å tilbringe tid bare dere to. Har du derimot et stabilt forhold eller er singel, satser du på en herlig dag med vennene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du overalt og ingen steder samtidig. Du har tusen ting på gang, og det er viktig å ha en plan hvis du skal rekke alt. Vannmannen er ikke kjent for sin organisatoriske evne, men i dag viser du både struktur og vilje til å få ting gjort.

Fiskene 19/2-20/3

Du er solen selv akkurat nå, men det er en konflikt som skygger for din ellers så klarblå himmel. Dette handler om en nærstående som du ofte irriterer deg på, men som du sjelden sier noe til. I dag tenker du ikke å tolerere tull fra denne personen, du setter ned foten og sier ifra.

Powered by Labrador CMS