horoskop

Dagens horoskop: Fredag 3. november 

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen handler også om å være rask og få mye gjort, men i dag gir du deg litt rom til å være mer kreativ. Selv om du vil jobbe raskt, er tiden ikke like avgjørende; det viktige er resultatet. Kvelden handler om glede og å være åpen for å møte nye mennesker.

Tyren 20/4-20/5 

Også fredagen fokuserer mye på å planlegge fremover. Det blir en dag som vekker drømmer og ambisjoner. Endelig ser det ut til at ting roer seg i familien, og nå har dere mer tid sammen. Dette er en verdifull tid som dere ønsker å sette pris på. Kvelden handler om fellesskap.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen blir travel, morsom og annerledes. Du snakker mye med en ny kollega denne dagen, og du innser hvor morsom denne personen er. Du er gjerne spontan i dag og gjør noe sammen med kollegene dine etter jobben hvis du ikke har andre planer.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag fortsetter du ditt eget prosjekt for å skape en god stemning. Du bruker humoren og sjarmen din. Få personer kan motstå en Kreps som vil sjarmere omgivelsene sine. Denne dagen handler også om spill bak kulissene og falske løfter.

Løven 23/7-22/8 

På fredag bestemmer du deg for å tenke fremover. Det har vært så mye problematisering og konflikter denne uken at du føler behov for noe morsomt å fokusere på. Du er i utgangspunktet en veldig positiv person, og det viser du i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du gode muligheter til å finne akkurat den tingen du har ønsket deg til en virkelig god pris. Dagen handler om å unne deg selv og skjemme bort deg selv, noe du ikke gjør for ofte. Det blir en herlig dag og en enda bedre kveld. Nyt den, du fortjener det.

Vekten 23/9-22/10 

Også fredagen handler om å roe ned urolige farvann. Du demper bekymringer og sladder bare ved å være til stede, og du løfter stemningen med latteren din og varmen din. Du er en verdsatt kollega og venn, noe du kan ta med deg. Kvelden handler om glede og å møte morsomme mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen blir den mest avslappede og avslappende dagen i hele uken. Du er i uvanlig godt humør, og du vil gjerne finne på noe etter jobben. Dette blir en dag der du slipper deg løs og lar humoren din ta over. Du blender omgivelsene med din herlige sjarm.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er en slik dag hvor kreativiteten flyter. Månen deler av sine beste energier, og du sørger for å slippe løs kreativiteten din skikkelig. For deg er det viktig å både kunne jobbe praktisk og legge sjelen din i arbeidet for å trives.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen handler om å ha det gøy samtidig som du jobber. Det er en ekstra festlig stemning på arbeidsplassen din i dag, og du nyter å tilbringe tid med både kollegaer og venner denne fredagen. Kvelden ser ut til å kunne by på en flørt for single Stenbocken.

Vannmannen 20/1-18/2 

På fredagen deler du opp arbeidet ditt for å unngå monotoni. For Vannmannen er kreativitet veldig viktig. Du må få utløp for ideene og visjonene dine for å trives. Kvelden handler om å gi deg selv en gave som du mener at du fortjener.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen blir en familieorientert dag, enten du er på jobb eller har fri. Hvis du jobber, prøver du å komme hjem litt tidligere for å tilbringe tid med dine nærmeste. Hvis du har fri, blir det en dag hvor du gjerne drar på en utflukt med familien. Et nytt miljø kan gi deg herlig inspirasjon.

Powered by Labrador CMS