horoskop

Dagens horoskop: Fredag 29. september 

Slik blir din fredag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Det er en positiv glede gjennom hele denne dagen. Fullmånens påvirkning merkes både ved at du føler en form for eufori sammen med en sterk lengsel etter å gjøre ting. Det kan være å starte et prosjekt på jobben, men enda mer sannsynlig at du vil finne på noe gøy etter jobb.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen handler om glede, miljøendring og kanskje en kort reise. Det blir en god dag på mange måter. Du har det gøy om du jobber og enda morsommere hvis du har fri. Dette er en dag som handler om vennskap, å være nær folk og at delt glede er dobbel glede.

Tvillingene 21/5-20/6 

Med Fullmånen i natt lader du opp med ny energi. I dag er du uvanlig målrettet og tar mange beslutninger. Du er ustoppelig når det gjelder forretninger, og du er knallhard i alle typer forhandlinger. Kvelden blir mer avslappet og mer avslappende enn dagen.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag får du energi fra både ild og vann samtidig. Det gjør deg modigere, og du tør å ta noen risikoer, spesielt når det kommer til hjertesaker. I dag er du sosial og utadvendt, noen kan til og med oppleve deg som litt flørtende. Kvelden blir herlig lett.

Løven 23/7-22/8 

Fullmånen gjør deg mer impulsiv enn vanlig. Hvis du ikke passer deg, gjør du noe svært uventet. Du har en venn som oppmuntrer denne siden av deg, og det kan ende med at du bestiller en reise eller et kurs før dagen er omme. Bare tenk etter så det ikke blir for dyrt.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du veldig sta. En av dine nærmeste ledere synes du er sta og obsternasig, men du står for det fordi du vet hva du vil, og du følger din overbevisning. Legg til Fullmånens innflytelse på det, og du får også en indre styrke til å motstå ytre påvirkning. Kvelden blir morsom og annerledes.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen handler om en ny start. Hvis du avsluttet et kapittel i livet ditt i går, begynner du på nytt i dag. Det kan være skremmende, bekymringsfullt og samtidig veldig spennende. Det er viktig at du tillater deg å føle alle følelsene, selv om det kan være litt overveldende.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det fullmåne i Værens tegn, og i tillegg er det supermåne, noe som gjør påvirkningen enda tydeligere. Dette har en positiv innvirkning på deg og kan hjelpe deg med å finne riktig vei mot høsten. Du har lenge vurdert mulighetene dine, men i dag er du sikrere på hva du vil gjøre.

Skytten 22/11-21/12 

I dag oppstår en konflikt på arbeidsplassen din. Du velger å holde deg unna fordi du har hatt nok drama for uken. Selv om du holder avstand, finner du denne typen uenighet underholdende å studere. Kvelden blir avslappet og underholdende med en dose sladder.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredag jobber du med noe du vanligvis ikke gjør. Det plager deg ikke så lenge det ikke går ut over fritiden din. Akkurat nå er du uvanlig fleksibel når det gjelder arbeidet. Steinbukken pleier å mislike endringer, men akkurat nå gjør Månens innflytelse deg mer tilpasningsdyktig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir en kombinasjon av reising, hardt arbeid og glede. Det blir en interessant og morsom dag der du føler at du utvikler deg og lærer nye ting. Fredagen handler også om din nærmeste familie og å være nære hverandre. De siste ukene har dere vokst enda nærmere.

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen handler om å finne ny energi og ønske om å ta tak i ting som har blitt utsatt altfor lenge. I dag er du motivert og proaktiv, du skaper orden rundt deg. Kvelden handler om å unne deg ting du har lengtet etter, og om å møte morsomme mennesker.

Powered by Labrador CMS