horoskop

Dagens horoskop: Fredag 28. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredag er du i ekstra godt humør. Månen går inn i ditt tegn og gir deg en dobbel energikick. Hvis du skal takle problemer og løse dilemmaer, er dette den rette dagen å gjøre det på. Du fikser alt uten å bli irritert eller miste humøret. Kvelden blir underholdende.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir stressende, og det føles som du aldri blir ferdig. Prøv å ikke kutte ned på pauser eller hvile. Hvis du ikke spiser ordentlig eller hviler mellom slagene, vil humøret ditt synke, og du blir uorganisert. Det gjør at du glemmer viktige ting, så vær nøye med å balansere aktivitet med hvile.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kommer det en ild inn i ditt tegn, og det gir deg en skikkelig energikick. Du vil starte opp ting denne dagen, enten det er prosjekter hjemme eller oppgaver på jobben. Du er også veldig sosial og søker deg til grupper både i pausene og etter jobben. En bra dag å tilbringe tid med vennene dine.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det full fart, spesielt for de Krepsene som jobber. Du har mye du skal rekke over, men ikke så mye tid å gjøre det på. Vær ikke for stolt til å be om hjelp. Selv om det er stressende, har du det gøy. Det blir en livlig dag som går fort. Kvelden passer godt til en spontan afterwork.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen handler om å uttrykke sin individualitet, og det gjør du på en overbevisende måte. Du er flink til å jobbe alene og til å finne på aktiviteter på egen hånd. Enten det er en lunsj i byen, et besøk på kunstmuseum eller et arbeidsprosjekt, har du ingenting imot å være alene.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du ikke gi etter hvis noen går til angrep. Hvis du får kritikk, svarer du tilbake og er ikke sen til å påpeke at de tar feil. At du biter fra deg på denne måten, kan vekke både forbauselse og respekt hos omgivelsene dine. Du viser virkelig hvor tøff du kan være når du vil.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir utadvent og sosial. Du er i strålende godt humør denne dagen. For deg kan dette være den siste arbeidsdagen før ferien, eller så har du bare kommet inn i en mer behagelig sommerrytme på jobben. På ettermiddagen benytter du sjansen til å gjøre gode sommershoppingkupp. Du elsker å handle billig.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen handler om å løse et vanskelig problem. Du liker gåter og kan ha en hemmelig drøm om å bli kriminaletterforsker. Skorpionen er kjent både for å snoke og å legge nesen i bløt. Du vet at du er på grensen til å være usunt nysgjerrig, men det står du for.

Skytten 22/11-21/12 

I dag møter du en person som du har tenkt på den siste tiden, men som du ikke har sett på evigheter. Dette tilsynelatende tilfeldige møtet fører til at dere bestemmer dere for å treffes i løpet av sommeren. I dag får du også gode nyheter som angår økonomien din.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen handler om fest, å møte venner og ha det gøy. Det blir en dag som byr både på noen utfordringer, latter og masse morsomme aktiviteter. Det finnes en person du har veldig god kjemi med, og hvis du er singel, kan det hende at dere tar vennskapet til neste nivå.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hvis du jobber, har du mange møter denne dagen. Din sosiale væremåte og avslappede stil gjør at kollegene dine liker å jobbe med deg. Akkurat nå har du mange kreative ideer som du vil sette ut i livet. Kvelden byr på god mat og masse hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag følger du hjertet ditt. Det er mye lidenskap og engasjement i tegnet ditt akkurat nå, noe som gjør at du kan bli lidenskapelig involvert i et prosjekt eller en person. Hvis du er singel, har du lett for å møte interessante mennesker akkurat nå. Du har en aura rundt deg som gjør deg veldig attraktiv.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS