horoskop

Dagens horoskop: Fredag 23. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Selv om Væren ikke er så tradisjonell, liker du noen høytider mer enn andre, og Sankthansaften er en av dem. For deg er det visse must-do's på denne dagen, men du er også åpen for endringer så lenge du kan feire med familie og venner. Det sosiale aspektet er viktig for deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag handler det om blomster, mat og feiring for Tyren. Du er oppe tidlig og sent i seng. For deg er Sankthansaften en av årets mest magiske dager. Tyren kan være sensitiv for det ukjente, og i dag opplever du en sterk forbindelse med naturen og livet.

Tvillingene 21/5-20/6

For de fleste Tvillingene handler det om venner, familie eller en kombinasjon av begge i dag. Det blir en herlig sommerdag fylt med fest fra det øyeblikket du våkner til du ruller deg inn i sengen igjen. Fredagen bringer nytt, og på mange måter overraskende, bekjentskap.

Krepsen 21/6-22/7

For den romantiske Krepsen er Sankthans noe veldig spesielt. Du er opptatt av tradisjoner, spesielt i år når du påvirkes så sterkt av Jomfruen. Uansett om du tilbringer dagen med venner eller familie, ønsker du å inkludere alle de klassiske elementene. Det blir en morsom og litt uventet dag.

Løven 23/7-22/8

Sankthansaften byr på alt du ønsker deg og litt til. Det blir en dag som oppfyller alle forventningene dine, men også en kveld fylt med drama. Krangling og sjalusi preger deler av dagen, men alt ender godt til slutt. Bare husk å være ærlig med følelsene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen oser romantikk og løfter, i alle fall for nyforelskede Jomfruer. Vanligvis synes du store gester er litt latterlig, men i dag har du ingenting imot å bli beundret eller beundre den du er forelsket i. Hvis du er singel, handler det om fest og moro. Du satser på en ekte Sankthansfeiring.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir glitrende og sommerlig herlig. Enten du bruker dagen på å spise, danse eller binde kranser, unner du deg luksusen av en ekte Sankthansaften. Hvis du er singel, kan du treffe en person du ikke har sett på mange år, og det kan oppstå gnister mellom dere.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne Sankthansaften handler om mat, mer mat og enda mer mat. Det spenner seg fra frokost, lunsj til middag og nattmat. Hvis du er vertskap, vil du tilbringe mye tid på kjøkkenet, men det plager deg ikke så mye. Det blir uansett en fin kveld.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen byr på trygge tradisjoner som leker, god mat og mye sang. Det blir en koselig og sommerlig dag. Dagen handler mye om familie og slekt, og den kan innebære litt drama, spesielt på kvelden. Du holder deg litt utenfor de verste intriger.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig Sankthansfeiring med blomster og deilig mat. Mye av dagen følger de vanlige tradisjonene, men kvelden kan bli litt annerledes. Hvis du er singel, er det gode sjanser for å møte noen som gjør sterkt inntrykk på deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er tidlig oppe denne dagen, og det gir deg muligheten til å gjøre noe bare for deg selv. Dagen går i ett, som det ofte gjør på Sankthansaften, og du føler at du ikke helt klarer å henge med. Lytt til kroppen din og unn deg en liten hvil hvis du trenger det. Kvelden blir annerledes enn vanlig.

Fiskene 19/2-20/3

Du feirer en rolig, men veldig sommerlig Sankthansaften. For deg er det ikke så viktig med alle tradisjoner. Du vil ha god mat og være sammen med dine nære, da er du fornøyd. I dag kan det slå gnister mellom deg og en gammel venn, du innser at det er mer enn vennskap mellom dere to.

Powered by Labrador CMS