horoskop

Dagens horoskop: Fredag 22. september

Slik blir din fredag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen handler i stor grad om å få ferdig arbeidet før helgen. Du har mange løse tråder i ulike prosjekter du har startet, og i dag sørger du for å rydde opp og få orden. Om kvelden virker det som om du er klar for å utforske byen, enten med vennene dine eller partneren din.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen går raskt, er morsom og intens, samtidig som den er sosial. I dag konkurrerer du gjerne, enten det er brettspill, quiz eller fysisk idrett. Du liker å vinne, og du har mer konkurranseinstinkt enn du vil innrømme. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag skinner du. Du er rask både i replikker og tankegang. Du sjarmerer omgivelsene dine uten å merke det. Det er en dag som passer bra for alle former for moro, store og små. Kvelden kan invitere til et eventyr hvis du føler deg litt dristig.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv om du ikke er helt på topp i dag, er du veldig opptatt av å prøve ditt beste. Du burde ta litt mer plass, men for øyeblikket synes du det er vanskelig å være for dominerende. Du foretrekker å holde deg litt i bakgrunnen og observere de andre. Kvelden handler om å være komfortabel med mennesker du kjenner godt.

Løven 23/7-22/8 

I dag føler du deg ikke like sosial og utadvendt som du har gjort i løpet av uken. Hvis du har muligheten, velger du å trekke deg tilbake og være alene i dag. Du trenger tid og rom til å tenke. Kvelden handler om en venn, og om å lytte til hans/hennes problemer.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag våkner din pliktoppfyllende side til liv igjen, og du innser at du ligger etter med mye arbeid. I dag fokuserer du og sørger for å gå gjennom en stor bunke med oppgaver. Du vil ikke gå inn i helgen med dårlig samvittighet for alt du ikke har fått gjort på jobben. Kvelden blir koselig og familiær.

Vekten 23/9-22/10 

Det går ubekreftede rykter om en endring på jobben, og det bekymrer deg litt. Du vet ikke om du skal ta dette opp med sjefen din eller om du skal vente litt lenger for å se om det du har hørt faktisk er sant. Kvelden handler om å slippe bekymringene. Gå ut, møt venner og ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen roer tempoet seg ned og går over til en mer vanlig rytme der du ikke trenger å bekymre deg så mye. Det blir en ganske rolig avslutning på uken. Dagen kan by på små gleder, som en lang lunsj eller kaffe med venner. Kvelden blir koselig, men ikke så aktiv.

Skytten 22/11-21/12 

Også fredagen er litt kaotisk. Du er usikker på hvor du skal begynne eller hvordan du skal avslutte ting. Det er en sterk vilje til å skape orden, men det strekker ikke helt til. Et tips er å få hjelp fra en kollega som er litt bedre til å organisere enn deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du veldig positiv til det meste, og det kan hende du gjør noe spontant etter jobben, som en afterwork. Du synes det er gøy å kunne være litt impulsiv, siden det normalt sett ikke er en del av din personlighet. I dag flørter du litt med en kollega.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det litt roligere, og det passer deg bra. Du får en sjanse til å puste ut og komme deg både fysisk og psykisk. Denne dagen handler mye om familie og å være sammen med dine nærmeste. Det blir en herlig kveld med mye god mat.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en venn eller en slektning som er en mester i dårlige beslutninger, og i dag er vedkommende på vei til å ta en virkelig uoverveid beslutning. Du prøver å hindre hen, eller i det minste få hen til å tenke to ganger før de begår en stor feil. Dessverre er denne personen ikke spesielt lydhør.

Powered by Labrador CMS