horoskop

Dagens horoskop: Fredag 21. juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke særlig overtroisk, men det er visse ting du holder fast ved til midtsommer, enten det er syv slags blomster under puten eller dans rundt stangen. For deg handler det om tradisjoner og familie. Din midtsommer blir akkurat slik du ønsker den skal være.

Tyren 20/4-20/5

Midtsommeraften følger de samme tradisjonene som vanlig, fra kranser til sildelunsj. Tyren liker at ting ikke endres, det skaper en stabilitet i livet ditt som du setter pris på. Til og med småkranglingen er en del av denne dagen. Det blir en perfekt midtsommer.

Tvillingene 21/5-20/6

For deg trenger ikke midtsommer å handle om familien, det kan være en dag du tilbringer med vennene dine i stedet. I dag venter god mat og hyggelig selskap. Du krydrer kanskje dagen med litt tradisjoner som sild og jordbærkake.

Krepsen 21/6-22/7

Selv om du liker tradisjoner, er du ikke fremmed for å skape dine egne. Nettopp midtsommer er en helg der du gjennom årene har etablert visse tradisjoner som med tiden har blitt til et must. Du synes det er fint at hver generasjon har sin måte å feire på. Kvelden blir herlig, glamorøs men altfor sen.

Løven 23/7-22/8

I dag er det midtsommer med ekstra alt. Uansett om du feirer tradisjonelt eller på din egen måte, sørger du for å feire denne dagen skikkelig. Løven liker høytider, men akkurat sommerhøytidene er du ekstra glad i. Som singel kan dette bli en fortryllende opplevelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Det ser ut til at du feirer en ganske ukonvensjonell midtsommer for deg. Vanligvis holder jordtegnene på sine tradisjoner, men i år ser det ut som om du bryter dine egne prinsipper. Det blir en uvanlig vellykket feiring, kanskje mest fordi du tør å tenke litt annerledes rundt hva som er viktig med midtsommer.

Vekten 23/9-22/10

Midtsommer er litt magisk for den drømmende Vekten. Du vil gjerne binde krans, danse rundt stangen og spise buffet utendørs. Selv om du ikke rekker alt i dag, gjør du ditt beste for å fange essensen av denne dagen. På kvelden kan du som er singel møte en person som vekker sterke følelser hos deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Uansett hvordan du har planlagt denne dagen, kommer det ikke til å bli som du har tenkt. Det kan være alt fra at visse personer ikke kan komme til at været eller maten du ikke får tak i. Uansett hva som går galt, prøv å nyte alt som er riktig i stedet for å henge deg opp i det som ikke kan fikses.

Skytten 22/11-21/12

Hvis torsdagen bød på varierte følelser, blir midtsommeraften en dag av harmoni. Alt fra humøret ditt til maten, menneskene rundt deg og dagens aktiviteter er perfekte. Selv været spiller en sekundær rolle, ettersom du forventer litt regn på midtsommer.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en turbulent, sjarmerende og intens midtsommer å se frem til. Alle de rette ingrediensene er der, og det gjør at det føles akkurat slik det skal. Steinbukken er en familiens person, så det er stor sjanse for at du velger å spise sild med slekten i stedet for å delta på vennenes fester.

Vannmannen 20/1-18/2

For deg handler det perfekte midtsommerfeiringen om familien og god mat. Resten er ganske uviktig for deg. Denne dagen blir overraskende herlig siden den samler flere av dine kjære enn du opprinnelig hadde regnet med. Midtsommer byr også på et usannsynlig sammentreff og et hyggelig møte.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske rolig midtsommeraften som du tilbringer med din partner, nærmeste venner eller familie. For deg handler dagen mer om å bare være sammen og slappe av enn om å ha alle tradisjonene på plass. Så lenge det finnes jordbær, er du fornøyd.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn.

Powered by Labrador CMS