horoskop

Dagens horoskop: Fredag 20. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag viser horoskopet ditt en stahet som gjør at du ikke gir opp, uansett hvor mange ganger du må gjøre en oppgave om igjen. Denne staheten er bra for deg når den er positiv, det er når du blir motvillig at du kan få visse problemer. Kvelden handler om å ha mot.

Tyren 20/4-20/5 

Hele dagen går veldig fort i dag, delvis fordi det er mye å gjøre, men også fordi du synes jobben din er ekstra morsom i dag. En konkurranse eller lek gir litt ekstra glede om ettermiddagen. Kvelden passer bra for sosiale aktiviteter som en afterwork eller en middag med vennene dine.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også på fredag får du oppleve nye omgivelser og en mulighet til å prøve litt annerledes og morsomme oppgaver. Sjelden har du vært så motivert på jobben som du er akkurat nå, og det skyldes at du utfordres til å tenke annerledes. En kollega flørter med deg, og det kan få deg til å føle deg flau.

Krepsen 21/6-22/7 

Det henger igjen en sky fra i går, selv om du prøver å riste av deg alle de negative følelsene. Krepsen kan være mer langsint enn du vil innrømme, selv for deg selv, og hele gårsdagens situasjon tar litt på deg. Det du trenger er en pause fra hverdagen og ditt vanlige miljø.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du kreativ, og du lar din kunstneriske side blomstre, både på jobb og privat. Det blir en morsom dag der du er både sosial og effektiv samtidig. Som singel kan det oppstå en viss spenning mellom deg og en kollega. Den lette tonen mellom dere har blitt litt mer flørtende.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg mye bedre. Det kan skyldes at du har kurert deg selv eller bare at det er fredag, ukens beste dag. Du er uvanlig livlig og sjarmerende, og du klarer å vinne over en ny kollega uten engang å merke hvor sterkt inntrykk du gjør på dem.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kan du oppleve en viss stress på jobben. Det har vært mye å tenke på de siste dagene, og det hjelper ikke at det også er mye å gjøre. Om kvelden er det gode muligheter for at du treffer en person som du har tenkt mye på de siste ukene.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du sjarmen selv, og du sprer både smil og gode råd. Når du er i dette humøret, sprer du varme og glede omkring deg. Det er noe både rampete og utfordrende i personligheten din som gjør det ekstra morsomt å være sammen med deg. Kvelden har en overraskelse i vente.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kan du være litt treg om morgenen, spesielt hvis du hadde en sen kveld i går. Selv om energien ikke er på topp, er humøret godt. Det er fredag, og du liker fredager. I løpet av dagen kan ros fra en sjef røre deg litt ekstra. Hen gir sjelden komplimenter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen blir en bedre dag der alle hjelper til. Det er full fart hele dagen, og du nyter det høye tempoet uten stress. I dag får du et helt spesielt prosjekt som krever en kreativ og kunstnerisk touch. Kvelden byr på en morsom aktivitet sammen med venner eller kolleger.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du veldig harmonisk. Du stresser ikke, men fullfører en oppgave om gangen. Mye av denne dagen dreier seg om detaljer, og det passer deg godt, siden du kan ta deg tid til å pusle mens tankene vandrer. Kvelden handler om familien og en idé du har fått.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag støter du på et problem som du ikke kan løse på egen hånd. Du trenger råd og støtte fra en sjef, men det har vært vanskelig å få tak i hen den siste tiden. Mye av denne dagen handler om å prøve å nå denne personen. Kvelden byr på variasjon og hyggelig selskap.

Powered by Labrador CMS