horoskop

Dagens horoskop: Fredag 2. juni

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag velger du å gå imot strømmen for noe du tror sterkt på. Som Væren har du fordelen av å ha en indre styrke som tillater deg å gå din egen vei. Kvelden byr på varierte aktiviteter sammen med familie eller venner.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om gjensidig tiltrekning, noe du kan synes er litt vanskelig å håndtere. Som singel kan du bare oppleve at det er litt ubehagelig, men samtidig interessant. Hvis du er i et forhold, blir denne typen sterke følelser et problem du ikke kan unngå å nyte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har tenkt mye og kommet fram til noe som er viktig for deg. I dag tar du skrittet og det kan vekke oppsikt. Som Tvilling er du ganske komfortabel med å gjøre ting på din egen måte, men i dag handler du ganske dristig til og med for deg å være.

Krepsen 21/6-22/7

Du går inn i denne dagen med ganske lav selvtillit. Du føler at du ikke har levert så bra i det siste, og det bekymrer deg, men vær ikke det. I løpet av dagen vil du merke at du faktisk har mange menneskers beundring, og det gir deg en skikkelig boost.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom og variert. Du er i godt humør denne fredagen, og som alltid stråler du. I løpet av fredagen møter du en ny kollega som imponerer deg veldig med sin kunnskap. Kvelden handler om å unne deg det beste og meste.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen handler om å ha det gøy, men også å kunne vie deg til det du brenner for. Dagen står i lidenskapens tegn, enten det er kjærligheten til en annen person eller kjærligheten til et prosjekt eller en hobby. Kvelden byr på mye latter.

Vekten 23/9-22/10

En ny bekjentskap stormer inn i livet ditt og blender deg med sin fantastiske personlighet og intelligens. Sjelden blir du så grepet av noen som du blir i dag. Nyt følelsen og rusen. Kvelden handler om sladder og å finne sin plass.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen byr på mange forskjellige aktiviteter, og du synes det er gøy å delta så lenge du ikke føler at du må. Du håndterer krav ganske dårlig, og du reagerer negativt hvis du ikke har din frihet. Kvelden handler om å treffe mennesker og ha det gøy. Det blir en sen, men minneverdig fredag.

Skytten 22/11-21/12

En leder utfordrer deg til å gjøre noe som du er veldig ukomfortabel med, men som du innerst inne vet at du burde bli bedre på. Dette er noe som er vanskelig for deg fordi det eksponerer din egen usikkerhet. Kvelden blir interessant. Den byr på mye informasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir intens, men morsom. Dagen handler om arbeid, men også om kolleger, latter og en generelt god stemning. Om kvelden tilbringer du tid med en eller flere venner. Det blir en vellykket kveld med både musikk, god mat og morsomme opplevelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen blir rolig og behagelig. Du jobber en del, men det er også god tid til en hobby du ikke har hatt tid til på en stund. Det blir godt for deg å komme vekk fra hverdagen og fokusere på noe annet en stund. Kvelden handler om enkle, men hyggelige aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

Fredagen blir morsom og inspirerende. På jobben legger du vekt på de tingene du liker best å jobbe med. Du er også sosial og utadvendt, og liker å tilbringe tid med kollegene dine. Denne dagen passer godt for en spontan "after work" hvis muligheten er der.

Powered by Labrador CMS