horoskop

Dagens horoskop: Fredag 19. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det en følsomhet i deg som gjør at du lett tar deg nær av kommentarer eller pirk. I løpet av fredagen er det viktig å kommunisere, både å fortelle hvordan du har det, men også å være forsiktig med å lytte når andre prøver å snakke med deg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en dag som oser av romantikk. Det er nymåne både i Tyren og Tvillingenes tegn, som skaper en fantastisk atmosfære. Som singel koser du deg til det fulle denne dagen, mens Tyrer i et forhold kan føle seg litt splittet, spesielt hvis dagen byr på en uventet flørt.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag er du i godt humør, og som alltid når du føler deg så bra sjarmerer du alle rundt deg. Det blir en morsom dag hvor du fokuserer mer på sosialt samvær med kollegene dine enn å gjøre så mye fornuftig. Kvelden blir like morsom som dagen, og kan bli ganske sen.

Krepsen 21/6-22/7

Nymånen gir deg ekstra mot og vilje til å uttrykke følelsene dine i dag. Har du en forhold, er det direkte og åpen kommunikasjon mellom dere to i dag. De det er også en god sjanse for at single Krepser vil møte noen helt spesielle denne dagen.

Løven 23/7-22/8

I dag føler du deg uvanlig romantisk, dette gjelder spesielt Løver som er i forhold fra før. Som singel kan denne påvirkningen utarte seg i at du blir uvanlig vennlig og hensynsfull overfor familie og venner. Du bryr deg om alle skal kose seg.

Jomfruen 23/8-9/22

Fredagen blir litt av et eventyr. Uansett hvor du er, handler dagen om å utfordre seg selv til å tørre å være litt impulsiv. Som jordtegn, spesielt som Jomfru, har du vanskelig for å improvisere. Du liker å ha maler å følge, så derfor prøver du å presse deg selv til å være modigere.

Vekten 23/9-22/10

I dag er en utmerket dag for å ta igjen ting du må gjøres, men som du vanligvis aldri har tid til. Enten det har noe med banken eller noe annet administrativt har du tid til det denne dagen. Det er også muligheter for å overraske en eldre slektning med et besøk.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har vanligvis ikke noe imot å teste frykten din så lenge det betyr noe fysiske utfordringer. I dag møter du dine indre demoner og da er du ikke høy på pæra. Det er modig av deg å ønske å se sannheten selv om den ikke er pen. Kvelden blir mye lettere.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du sterkt påvirket av både nymånen og undertrykte følelser. Det blir en dag som handler om minner og om å føle seg ferdig med et kapittel i livet sitt og kunne gå videre. Fredagen vil være sentimental og berøre deg dypt. Kvelden handler om barndomsvenner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er alltid i godt humør på fredager, men denne fredagen har du gledet deg ekstra mye til. Det blir en dag som går fort, og som byr på mye latter. Kvelden handler om vennskap, sladder og mye god mat. Du er gjerne utendørs i dag om du har muligheten.

Vannmannen 20/1-18/2

Er du bortreist kan det hende du får litt hjemlengsel denne fredagen. Selv om du vet at du må gå videre med prosjektet ditt, forandrer det ikke det faktum at du helst vil være hjemme. Som singel og uavhengig kan det være en følelsesmessig drenerende, men morsom fredag.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du i strålende humør. Du nyter virkelig denne dagen og gjør det det beste slik at både vennene dine og kollegene dine har det like bra som deg. Kvelden byr på overraskelser og fest. Det blir en gøy og litt annerledes fredag kveld.

Powered by Labrador CMS