horoskop

Dagens horoskop: Fredag 18. august

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag jobber du gjerne praktisk. Du har vanskelig for å fokusere, så du foretrekker rutiner og å jobbe fysisk. Dagen handler også om vennskap og enkle gleder som å ta en kaffepause eller en deilig spasertur. For deg handler dagen om å nyte sommeren.

Tyren 20/4-20/5 

På fredagen kan du endelig legge både tretthet og irritasjon bak deg. I dag våkner du opp som en ny person, og du tar med deg din sprudlende entusiasme til jobben. Dette er en god dag for morsomme aktiviteter som shopping, kafébesøk med venner eller en kveld på byen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag tenker du på en annen måte. En påvirkning fra Skorpionen øker kreativiteten din og styrker følelsen av å gå din egen vei. I løpet av fredagen får du ros fra en sjef for din evne til å ta initiativ og være en god kollega. Kvelden byr på nye bekjentskaper.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag ser det ut til at du innleder en flørt. Til å begynne med er du ikke engang klar over at du flørter, men i løpet av dagen merker du at det er en viss kjemi mellom dere som du ikke kan motstå. Som singel nyter du situasjonen, men hvis du er i et forhold, kan følelsene dine være litt mer komplekse.

Løven 23/7-22/8 

Det er en varme og tilstedeværelse hos deg som får kollegene til å samle seg rundt deg. Du merker selv ikke engang at du er populær og ettertraktet. Du har en indre ro som gjør at du heller fokuserer på det du skal gjøre enn på andre mennesker. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du en rekke fine komplimenter som handler om din personlighet, ikke ditt arbeid. Selv om du blir smigret, vekker denne typen oppmerksomhet alltid din mistenksomhet. Jomfruen er en forsiktig general som sjelden tror på smiger. Ta imot det i stedet; du er akkurat så god som medmenneskene dine sier.

Vekten 23/9-22/10 

En ny kollega eller bekjent tar deg med storm i dag. Dette er typen person som ikke etterlater noen upåvirket. Hen har en sterk utstråling og tonnevis av sjarm. Du er ikke den eneste som blir sjarmert av denne personen, men du kan være den som sjarmerer hen.

Skorpionen 23/10-21/11 

På fredagen tar du plass i en sosial sammenheng. Selv om Skorpionen sjelden er den som er mest i sentrum, liker du oppmerksomhet, spesielt hvis det er den rette formen for oppmerksomhet. I dag havner du i en ubehagelig situasjon der du må velge mellom å såre en venn eller si en hvit løgn.

Skytten 22/11-21/12 

Også fredagen blir lærerik, men denne dagen får du muligheten til å teste dine nye kunnskaper i praksis. Du ser ut til å jobbe i en gruppe, og du får sjansen til å bli kjent med noen nye og interessante mennesker. Skytten er av natur nysgjerrig, og du sørger for å bryte isen uten problemer.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du i en situasjon der du føler deg litt som en underdog, men det betyr egentlig bare at du har alt å vinne og stort sett ingenting å tape. Du presterer alltid best når du ikke har forventninger hengende over deg. Da slapper du av og fokuserer på oppgaven i stedet for å bekymre deg for konkurransen.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag stresser du en del for å ta igjen det tapte på jobben. Ettersom du ikke var så effektiv i begynnelsen av uken, ligger du etter, og du misliker virkelig å ligge etter. Denne dagen handler også om å hjelpe en slektning med skyss eller moralsk støtte. Kvelden blir tidlig fordi du er så trøtt.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en stabil og effektiv påvirkning i horoskopet ditt i dag, og det gjør at du kan jobbe raskt uten å stresse. Du gjør det bra på jobben, og når du kommer hjem, har du fortsatt nok energi til å ta tak i ting hjemme og/eller møte venner på kvelden.

Powered by Labrador CMS