horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 16. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du bli tildelt en ny gruppe eller litt andre oppgaver som gir deg en mulighet til å omgås med nye mennesker på jobben. Dette vil virkelig være en energiboost for deg, og du nyter både miljøendringen og det sosiale aspekten.

Tyren 20/4-20/5

Enten du har fri eller er på jobb, vil denne torsdagen fly av sted. Det kan være fordi det er mye å gjøre, men det kan også handle om at du jobber med såpass interessante ting akkurat nå at du glemmer både tid og sted. Prøv å være litt fysisk aktiv om kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag står du overfor et valg. Du kan enten ofre deg og ta de kjedelige oppgavene på jobben slik at kollegene dine slipper unna, eller du kan rett og slett gjøre ditt beste for å slippe unna selv. Om kvelden unner du deg litt herlig luksus midt i hverdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en herlig dynamikk i horoskopet ditt akkurat nå. Du har mange forskjellige prosjekter på gang på jobben, men du jobber ikke hardere enn at du kan ta deg tid til å være sosial og omgås kollegene dine. Denne dagen kan være perfekt for en spontan after work eller en sosial middag.

Løven 23/7-22/8

I dag endrer horoskopet ditt seg fra å handle om å prestere til å fokusere mer på læring. Det virker som om de neste dagene vil gi deg mange muligheter til å øve på nye ting. Det kan være at du deltar på et kurs eller at du får nye oppgaver på jobben.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis du er i et forhold, kan du ha problemer. Du er veldig tiltrukket av en person som ikke er partneren din, men du prøver å overbevise deg selv om at det bare handler om vennskap. Som singel er forutsetningene bedre, men du lyver fortsatt for deg selv om følelsene dine.

Vekten 23/9-22/10

Etter en tøff start på uken, blir torsdagen en herlig dag som byr på mye latter. Du unner deg en ordentlig prat med kollegene dine, en litt lengre kaffepause og et roligere tempo. Kvelden blir også sosial. En spontan after work eller en kaffe med en venn blir avslutningen på dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du aktiv både på og utenfor jobben. Du raser fremover, og det er mange som løfter øyenbrynene av din nervøse energi. I løpet av dagen møter du en ny kollega som imponerer deg med sin integritet og varme. Dette er en person du vil bli kjent med.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen går litt i samme retning som onsdagen. Det er en ro, men også en selvsikkerhet i deg som ikke har vært der tidligere. Det er som om styrken din vokser i samme takt som lyset kommer tilbake. I dag kan en konflikt med en kollega eskalere hvis du ikke passer på.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis gårsdagen handlet om din private utvikling, vil torsdagen fokusere på dine mål når det gjelder arbeidet ditt. Det kan være en medarbeidersamtale eller bare en sjef som vil høre litt om hvordan du tenker på karrieren din. Kvelden ser ut til å handle om trening.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye som skal gjøres i dag, og det er viktig at samarbeidet over grensene fungerer smidig. Erfaringen din med denne typen samarbeid er ikke akkurat positiv, men du gjør ditt beste for å finne kompromisser som passer for alle.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du deg tid til å hjelpe en ung venn eller slektning som har støtt på et ganske uvanlig problem. Erfaringen og den positive holdningen din virker beroligende og oppmuntrende. Du er en person som vet nøyaktig hva du skal si i slike situasjoner.

Powered by Labrador CMS