horoskop

Dagens horoskop: Fredag 15. september

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag er det nymåne, og det gir deg muligheten til å samle deg og begynne å se fremover. Det kommer inn en ny og herlig dynamisk energi i horoskopet ditt, så dra nytte av den. Om ettermiddagen er du gjerne spontan og gjør noe sammen med kollegene dine.

Tyren 20/4-20/5 

I dag ser det ut til at du arrangerer en fest eller middag, og som alltid ønsker Tyren å imponere, i hvert fall når det kommer til mat. Du vil vise at du forstår avanserte teknikker og gode råvarer. Kvelden inneholder en god dose sladder og latter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Nymånen får deg til å mentalt gå gjennom og sortere i forholdene dine. Det kan være problemer du trenger å adressere, eller det kan være mennesker som har en negativ innvirkning på deg og som du vurderer å slutte å møte. Du er ganske streng i utvelgelsen din; tiden din er for verdifull for meningsløse forhold.

Krepsen 21/6-22/7 

Med nymåne i Jomfruen kan Krepsen bli litt gretten. Du har et sterkt forhold til månen, og du påvirkes mer enn andre av dens faser. I dag blir du kort og ganske skarp i kommentarene dine, noe som kan såre noen litt følsomme kolleger. Prøv å unngå å uttrykke alt du tenker med ord.

Løven 23/7-22/8 

I dag blir du lett trukket inn i intriger og sladder, spesielt på jobben. Du er en person som føler mye, og det er en risiko for at du tar parti for eller mot noen basert på følelser heller enn fakta. Prøv å være litt mer objektiv. Kvelden blir morsom og sosial.

Jomfruen 23/8-22/9 

På fredagen er du strålende glad og sjarmen selv. Du har anstrengt deg med utseendet ditt om morgenen, og det gjør at du føler deg litt mer selvsikker enn vanlig. Dette er en dag da du er uvanlig impulsiv for å være deg. Du kan veldig gjerne bestemme deg for å bli med på en spontan "after work" etter jobben.

Vekten 23/9-22/10 

Natten mellom torsdag og fredag er det nymåne, og det påvirker ofte søvnen din på samme måte som andre har vanskelig for å sove under fullmånen. Selv om du er trøtt på fredagen, er du veldig positiv. Det er en frisk følelse over denne dagen, som om ingenting er umulig. Kvelden blir sosial.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du rydde opp i et problem du har med en partner eller venn. Det handler om noe som har ligget og ulmet under overflaten en stund og påvirker forholdet deres både stort og smått. Her gjelder det å være veldig tydelig med hvordan du tenker. Det kan lett oppstå misforståelser.

Skytten 22/11-21/12 

Nymånen i Jomfruen påvirker deg slik at du får nesten en manisk trang til å skape struktur og orden i dag. Du pleier å være litt slurvete, men akkurat i dag blir du gal hvis ikke alt er på plass eller utføres på riktig måte. Kvelden handler om å ta vare på en relasjon du har forsømt.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag vil du ha det bra med å tilbringe tid med barn eller dyr. Hvis du har muligheten, kan du tilbringe hele dagen med en av disse gruppene, men det blir sannsynligvis noe du gjør etter jobb. Det blir en morsom, spontan og litt leken fredag der du kan slappe av og vise din barnslige side.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir en kombinasjon av hardt arbeid og litt moro. Dette er en dag hvor du avslutter mye, og det er en grunn til å feire på kvelden. Enten du feirer med familie, venner eller kolleger, blir det en morsom avslutning på arbeidsuken.

Fiskene 19/2-20/3 

Nymånen forsterker jordens energier i deg, spesielt energiene fra Jomfruen. Dette gjør at du tenker veldig strukturert i dag. Du planlegger fremover og setter tydelige mål for høsten. Det gir deg en dyp tilfredsstillelse å føle at du er på rett vei. Kvelden byr på en morsom diskusjon.

Powered by Labrador CMS