horoskop

Dagens horoskop: Fredag 13. oktober

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er ikke spesielt overtroisk, så du vil sannsynligvis ikke reagere på dagens dato. Etter i dag kan du kanskje se litt annerledes på fredag den 13., da mye går galt i dag, og du føler deg både irritert og maktesløs. Kvelden blir bedre enn dagen.

Tyren 20/4-20/5 

Hele denne fredagen utstråler fest og glamour. På jobben er det ditt solfylte humør, kombinert med god mat og hyggelige kolleger, som lyser opp hverdagen. På kvelden ser det ut til at du enten skal ut med venner eller bli invitert bort. Uansett blir det en herlig avslutning på arbeidsuken.

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen handler om nærhet og varme. Du har trukket deg tilbake fra en venn fordi forholdet deres har blitt litt giftig. Nå forsikrer vennen din at hen har endret seg, og du er ikke verre enn at du tror på en ny sjanse. Kvelden blir annerledes, men morsom.

Krepsen 21/6-22/7 

Fredagen blir den mest avslappede dagen denne uken. Da kan du slappe av og tillate deg å ha det gøy uten dårlig samvittighet. I dag vil du gjerne tilbringe tid med venner og kolleger. En spontan hendelse etter jobben kan bli en flott avslutning på uken.

Løven 23/7-22/8 

Dette blir en annerledes fredag, spesielt hvis du er åpen og møter dagen uten fordommer. I dag møter du interessante mennesker og hører fascinerende historier. I dag kan du også få et tilbud som kan ta deg langt utenfor komfortsonen din.

Jomfruen 23/8-22/9 

Etter en lang og krevende uke føler du at du fortjener litt fredagsstemning i dag. Det blir en morsom dag med mye latter og herlig energi. Kvelden handler om moro, fest og morsomme møter. Akkurat nå er du uvanlig åpen for fremmede.

Vekten 23/9-22/10 

Uansett hvordan dagen ser ut med arbeid eller fritid, må du kompromisse med menneskene rundt deg i dag. Du pleier å være flink til å finne balansen mellom å gi etter og å stå fast ved det du tror på, men i dag vingler du frem og tilbake.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag har du veldig vanskelig for å bestemme deg, enten det gjelder store eller små beslutninger. Du kan til og med vingle om hva du skal spise til lunsj, så det beste for deg er å ha med matpakke, slik at du slipper å velge. Til tross for din manglende evne til å ta beslutninger, blir det en morsom dag som byr på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er det fredag den 13., men det pleier ikke å bekymre deg. Dessverre kan du nesten bli litt for vågal når det kommer til å ta risiko i dag. Det er som om du ubevisst utfordrer skjebnen bare for å se om denne dagen faktisk bringer ulykke med seg. Prøv å ta det litt roligere.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er ganske sliten i begynnelsen av fredagen, og det blir ikke bedre med en kollega som stiller altfor høye krav. Etter morgenkaffen våkner du til liv, og da går det unna. Bare husk å ikke utfordre skjebnen, du har en historie med fredag den 13. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Vannmannen 20/1-18/2 

På fredagen er det mange møter, og mange av dem er via datamaskinen. I dag bør du være oppmerksom på dårlige forbindelser og dårlig elektronikk. Du kan gå glipp av viktige ting på grunn av tekniske problemer. Kvelden handler om en middag, fest eller annen hyggelig aktivitet. Du blir virkelig bortskjemt om kvelden.

Fiskene 19/2-20/3 

På fredagen bør du være forsiktig. Fiskene har en lang historie med fredag den 13., og det pleier vanligvis ikke å være bra. Du har en tendens til å mislike denne dagen så sterkt at du forventer at ting skal gå galt, og da skjer det ofte. Hvis det er et stjernetegn som er overtroisk, er det nettopp Fiskene.

Powered by Labrador CMS