horoskop

Dagens horoskop: Fredag 13. januar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er sint på en person som etter din mening har sviktet deg. Din kollega eller venn synes at du overdriver og at du er dramatisk. Sannheten ligger et sted der imellom. Denne personen kan ha gått litt tilbake på et løfte, men har en god unnskyld på hvorfor.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av fredagen prøver du å fokusere på å gjøre én ting om gangen. Du føler deg irritert, men du svelger sinnet ditt fordi du vet at det virkelig ikke er berettiget. Det handler om en ugunstig påvirkning fra Månen. Kvelden blir bedre enn dagen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er nonchalant i dag, og det kan komme tilbake for å bite deg i halen. Du er selvsikker og det er greit, det er når selvtilliten din går over til overlegenhet at du kan begå store feil uten å legge merke til det. Kvelden handler om å ha det gøy med vennene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en god og produktiv fredag hvor du setter kvantitet fremfor kvalitet og det lønner seg. Du er vanligvis ikke komfortabel med å inngå kompromiss på standarden for å prestere mer, men i dag vet du at det faktisk gagner både deg selv og arbeidet ditt.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne dagen er du litt vill. Du tar flere sjanser enn du burde og du sier også ting som kanskje ikke alltid er så gjennomtenkt. Det blir en bra dag, men det blir også en dag som kan by på litt kontrovers i form av hete diskusjoner.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er litt bekymret for at du går for langt i dag, men vil samtidig teste dine grenser og se hva som skjer hvis du bryter reglene. Jomfruen vil vanligvis være veldig nøye med å følge reglene som finnes så det er befriende å ikke gjøre det.

Vekten 23/9-22/10

Du satser hardt på å fullføre tidlig i dag og derfor kan du bli veldig skuffet når det ikke går som du har planlagt. Det er så mange faktorer at du ikke kan påvirke som kan bremse deg. Planlegg oppgavene dine med god margin i stedet. Kvelden blir underholdende.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt for utspekulert for ditt eget beste i dag. Ved å opptre smart i en sensitiv situasjon får du en fordel, men en leder fanger også opp oppførselen din, og vil fra nå av holde et ekstra øye med deg, noe du virkelig ikke vil.

Skytten 22/11-21/12

Du benytter anledningen til å gratulere en venn eller slektning i dag. Det kan være en personlig suksess, bursdag eller noe annet som er verdt å feire. Det blir en fin dag og en annerledes, morsom og litt eventyrlig kveld. Du utfordrer virkelig deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du synes litt synd på deg selv i dag. Av en eller annen grunn føler du at du burde være midtpunkt for mye oppmerksomhet, men det blir ikke slik. Dagen blir rolig og kvelden enda roligere. På den andre siden overrasker en person deg virkelig og det gjør deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen vil du få mye ros for en innsats som egentlig ikke er din, men din slektnings. Selv om du er glad og stolt over suksessen deres, kan du ikke ta kreditt for det. Kvelden byr på overraskende nyheter og mye latter.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å si nei, og det er du generelt ganske dårlig på. I løpet av denne dagen blir du tvunget til å gjøre flere ting du er ukomfortabel med og det hjelper deg å vokse inn i situasjonen. Kvelden handler om en som står deg nær og deres valg.

Powered by Labrador CMS