horoskop

Dagens horoskop: Fredag 12. juli

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du møter mange mennesker i dag, og du er i ditt ess. Når Væren er i dette humøret, er du selve sjarmen. Det er noe karismatisk ved ditt tegn som gjør at du tiltrekker deg oppmerksomhet hvor enn du går. Det blir en herlig dag.

Tyren 20/4-20/5

I dag gjelder det å ha tungen rett i munnen når det kommer til beslutninger. Tenk praktisk. For Tyren er det oftest naturlig å ta en logisk vei ut av et dilemma. Du tenker sjelden med hjertet uten å bruke en dose sunt vett. Dette beviser du i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Fredagen handler om moro og å ha det gøy med venner og bekjente. Du er spontan denne dagen og har ingenting imot å gjøre ting litt uplanlagt. Det viktigste for deg er hvem du tilbringer tid med, ikke hva dere gjør. Kvelden handler om et seiglivet rykte.

Krepsen 21/6-22/7

Det er sterke følelser som rår denne fredagen, og det er stor risiko for at du havner i en konflikt med et familiemedlem eller en nær venn eller slektning. Du har vanskelig for å holde humøret i sjakk, og det er en risiko for at du overreagerer både på stikk og på kritikk.

Løven 23/7-22/8

I dag må du kunne si nei til en person som du har veldig vanskelig for å motstå. Kombinasjonen av varme og sjarm gjør at du nesten alltid sier ja til alt denne personen trenger hjelp med eller foreslår at dere skal gjøre. Ikke i dag, i dag skal du være sterk og prioritere deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er det på tide å ta tak i økonomien, og det er noe du ser frem til med litt blandede følelser. Jomfruen liker å ha orden på pengene fordi det skaper en følelse av kontroll og trygghet, men du er ikke spesielt glad i å lage budsjett fordi du synes tallarbeid er litt kjedelig.

Vekten 23/9-22/10

I dag tenker du først og fremst på deg selv og dine behov, noe som kan gjøre at du havner i konflikt med et familiemedlem som synes at du oppfører deg egoistisk. Du misliker konflikter og pleier vanligvis å trekke deg tilbake, men ikke i dag. Du har behov for å være egoistisk, og det har du ikke tenkt å fire på.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan bli veldig hissig når du er opprørt, og i kampens hete sier du ting du ikke mener. I dag har du sjansen til å be en person du har såret om unnskyldning. Du var sint og irritert, noe som gjorde at du overdrev visse meninger litt for mye. Vis at du er voksen nok til å innse dine feil.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en rolig og litt lettsindig dag hvor du tar ting som de kommer. Du er impulsiv og vil gjerne holde dagen åpen slik at du kan gjøre det som faller deg inn. Hvis du jobber i dag, prøver du garantert å snike deg ut litt tidligere. Du trenger å føle deg fri.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir morsom, sosial og ikke så krevende som du hadde trodd. Hvis du jobber, er tempoet ganske rolig, og du kan legge opp dagen litt etter eget hode. Kvelden handler om moro, enten med venner eller et familiemedlem. Det blir en koselig fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en person som vil ha både din fysiske hjelp, din veiledning og dine råd. I dag er du der for denne personen, og det blir også et tydelig bevis på at selv om du har egne planer fremover, vil du likevel ta deg tid til å være der for hen.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noe gledelig og lekent over deg i dag, i kontrast til alvoret fra torsdagen. Du føler deg veldig lettet over at du har fått ut en masse negative tanker. Du er sosial og vil gjerne treffe venner du tenker på, men som du ikke ser så mye til.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS