horoskop

Dagens horoskop: Fredag 1. september

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Fredagen byr på drama. Det blir en dag som vekker følelser, men også en dag som skaper sterke bånd og gir mye latter. Hvis du er nyforelsket, kan sjalusi oppstå, enten hos deg eller partneren din. Vær forsiktig så du ikke sier ting du vil angre på.

Tyren 20/4-20/5 

Energien fra månen fortsetter og gjør deg svært bevisst på deg selv og dine egne behov. Tyrer er sjelden egoistiske, men du har innsett at en liten dose egoisme faktisk gagner både deg selv og omgivelsene dine. Når du har det bra, kan du støtte og ta vare på de nærmeste.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag føler du deg mye bedre, selv om du fortsatt sover dårlig. Du føler deg inspirert både på jobb og privat. Det er en eller flere personer som lyser opp dagen din med sitt nærvær. Hvis mulig, bør du jobbe så mye som mulig med disse. Kvelden ser ut til å bli en fest.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv i dag er du følsom, men på en veldig positiv måte. Hvis du har et forhold, er dette en flott dag for romantiske gester og en date. Som singel trives du best i selskap med vennene dine, akkurat nå vil du helst ikke være alene.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir livlig, sosial og morsom, men det skjer også mye uforutsett. Akkurat nå er det et mareritt for alle jordtegn som misliker det uventede, men for deg er det bare moro. Du liker å avverge katastrofer og framstå som dagens helt.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du beskjed om en kostnad av noe slag, det kan være en bolig, en renovering eller noe som har med jobben å gjøre. Denne kostnaden, og om du har råd til den, er tanker som preger en stor del av dagen. Kvelden handler om å ta stilling til et forslag.

Vekten 23/9-22/10 

Etter en uke som på mange måter har vært ganske krevende, får du en hyggelig og lett fredag. Stemningen er på topp, og du har det gøy hele dagen. I dag blir du overrasket av et uventet samtale eller et spontant besøk. Dette gir en ekstra energi til hele dagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fredagen handler om å tenke klart og gå inn i en ny fase i livet. Det trenger ikke å være noe avgjørende eller stort, men du føler dypt inn i sjelen at det er en forandring som vil være til din fordel i det lange løp. Kvelden dreier seg om venner og å være spontan.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en venn som ikke lytter, selv om du prøver å kommunisere med vedkommende. Dette er en person som alltid går sin egen vei og ser ingen problemer med det. Du er bekymret for vennen din, og det er derfor du prøver å blande deg inn i vennens/partnerens saker, selv om du ikke har blitt bedt om det.

Steinbukken 22/12-19/1 

På fredagen stresser du en god del. Du har mye du vil rekke, men også mange som krever din hjelp. Du kan bli litt irritert på visse personer fordi de ikke lar deg arbeide i fred, men samtidig blir du smigret av oppmerksomheten deres. Kvelden blir morsom og byr på underholdning.

Vannmannen 20/1-18/2 

Fredagen blir litt av en "Carpe Diem"-dag der du både griper øyeblikket og lever i øyeblikket. Det blir en avslappende dag som du gjerne tilbringer utendørs. Det viktigste denne dagen er at været samarbeider med deg. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv om månens innflytelse fortsatt er sterk denne fredagen, begynner den største effekten å avta. Denne dagen handler om vennskap, kjærlighet og å møte nye spennende mennesker. Du er uvanlig utadvendt i dag. Kvelden byr på en overraskelse.

Powered by Labrador CMS