Dagens Horoskop: Mandag 28. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om hvordan du reagerer på ulike ting som skjer i livet ditt akkurat nå. Det at ting skjer får du ikke gjort så mye med, men du kan påvirke din egen reaksjon på de utfordringene skjebnen skjenker deg. Prøv å bevare en positiv innstilling.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en behagelig start på uken, og du rekker å komme ajour med en hel del. Du legger planer for tiden framover, og blir glad for å oppdage at dine antakelser ser ut til å stemme med virkeligheten. I disse tider handler mye om å gjette seg frem.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du tenker for mye akkurat nå. Det ville være bedre å agere fremfor å analysere, ettersom det finnes en risiko for at du overtenker situasjonen. Tvillingene har god intuisjon, så stol på magefølelsen din. Kvelden blir overraskende intim.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har vanskeligheter med å fokusere for tiden. Nå som det nye året nærmer seg kjenner du på at du beveger deg lengre og lengre fra det du bestemte deg for i sommer. Det er noe du vil rekke å si eller gjøre før tiden renner fra deg.

Løven 23/7 - 22/8

Det finnes ulike måter å se framtiden på, men du velger å fokusere på det positive som skjer. Ditt sjarm og gode humør letter på stemningen i dag. Kvelden handler om tapt kjærlighet, og en sjanse du ikke tok.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du er like sjarmerende som du er sta i dag, og takket være denne kombinasjonen går ting din vei. Du er ikke villig til å inngå noen kompromiss, og grunnet din sjarme, letthet og gode humør er det heller ingen som har behov for å argumentere mot deg.

Vekten 23/9 - 22/10

Du forsøker å få gjennomslag for noe i dag, men det kjennes som slaget er tapt allerede før det har begynt. Det handler om at det du så for deg ikke lar seg gjennomføre sånn som ting er nå, og da må du tilpasse idéene dine, noe du synes er vanskelig.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Det siste uken av året starter bra. Du har gjenvunnet litt håp de siste dagene. Julen brakte med seg en etterlengtet pause for din del. Du har fått muligheten til å puste og hente krefter slik at du nå er full av ny energi.

Skytten 22/11 - 21/12

Det finnes nok av ting å diskutere i dag, men spørsmålet er om du egentlig er i humør til denne typen samtale. Du kjenner deg slapp etter all julemat, og har ikke rukket å hente deg inn etter julens ekstravaganse. Du trenger noen dager til å komme tilbake til rutiner og deg selv igjen.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om nære relasjoner og det å nyte feriedagene. Selv om du jobber virker dagene kortere, og ikke like intense som til vanlig. Kvelden handler om å ta vare på vennskap.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har en hel del å gjøre i dag, så her gjelder det å være effektiv slik at du rekker gjennom alle planer. Du er en ekte tidsoptimist, så det holder at kun én av planene dine trekker ut før hele tidsskjemaet rakner.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du vet hva du vil i dag, og du er veldig bestemt til deg å være. Fisken er mer kjent for å dvele og ha beslutningsvegring, enn å være målbevisst. Men i dag finner du frem en annen side av deg selv. Kvelden handler om familie.

Powered by Labrador CMS