Dagens Horoskop: Søndag 27. Desember

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å lytte og lære. Du har mye å ta inn over deg i dag, så det gjelder å være uthvilt. Dersom du finner en måte å fokusere, uten å slite deg helt ut, kan du ende dagen som en klokere person.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en lat dag, og du gjør akkurat som du vil. Du blåser i å lage mat, rydding og alt som heter “burde, burde”. Du kan spise rester fra julen, og har ingen andre planer bortsett fra å se på tv, lese bok eller bare filosofere for deg selv. Det blir en himmelsk dag hvor du henter masse energi.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det er ikke bra å overse provokasjoner, men i dag lønner det seg. Denne personen er utelukkende ute etter å fremprovosere en reaksjon hos deg, og dersom du blir sint eller irritert, oppnår denne personen sitt mål. Dersom du virkelig vil gjøre denne personen frustrert gjelder det å ignorere han/henne for enhver pris.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du lengter virkelig etter en venn nå, men har ingen mulighet til å treffe han/henne. Uansett om dere prates via sms eller en telefonsamtale kan det ikke erstatte å møtes på ekte. Dagen handler om savn, men også om takknemlighet for det du har.

Løven 23/7 - 22/8

Du erter en person med vilje, fordi du synes at det er underholdende når han/hun mister humøret. Du vet at det er unødvendig, spesielt i juletider når det er best å være venner, men du kan ikke la være. Akkurat nå kjeder du deg, og da går silkehanskene av.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det finnes en risiko for at du setter i gang med storopprydding eller masse matlaging. Du blir rastløs av å være hjemme flere dager på rad, spesielt når du ikke kommer deg ut og kan være aktiv. Du har begynt å bli lei av familien, og har behov for et miljøbytte.

Vekten 23/9 - 22/10

I dag vurderer du om du kanskje skal gjøre noen kupp på romjulssalget, på nett naturligvis. Du vil ikke utfordre skjebnen, men det finnes noen ting du har sett deg ut i løpet av høsten som du har ventet med å kjøpe i håp om at det dukker opp på salget.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du unner deg å være litt lat i dag. Skorpionen liker som oftest å være aktiv enten utendørs eller på treningsstudio, men i dag kjenner du at du trenger en pause fra alt. Uansett om du tilbringer dagen foran tven eller skumleser i en bok, blir det en dag som handler om å samle krefter.

Skytten 22/11 - 21/12

Du snakker dårlig om en venn og får umiddelbart dårlig samvittighet. Denne personen er egentlig noen du liker veldig godt, men den siste tiden har han/hun tråkket deg på tærne og dette irriterer deg. Det er på tide at du får lette på trykket.

Steinbukken 22/11 - 19/1

Dagen handler om å prøve klær, tenke ut gode ting å spise, og kjøre hjemme-spa. Du kan også tilbringe dagen med å gå tur, møte en eller flere venner. Summa summarum så blir dette en herlig dag. Bli ikke overrasket dersom en hemmelig beundrer plutselig tar kontakt med deg.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du planla egentlig å tilbringe denne dagen utendørs, men været samarbeider ikke helt så du finner på alternative aktiviteter. Det blir en rolig dag som handler om tid i hjemmet. Du plnalegger også en større investering denne dagen.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du prøver å lytte til noe en venn prøver å fortelle deg. Her gjelder det å lese mellom linjene, fordi det denne personen sier er virkelig ikke det samme som han/hun mener. Heldigvis er du mottakelig. Kvelden blir mildt sagt interessant.

Powered by Labrador CMS