Dagens Horoskop: Lørdag 26. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du lover deg selv å ikke bruke så mye tankevirksomhet på en konflikt som har irritert deg den siste tiden. Du innser at det tar masse positiv energi fra deg, og at denne konflikten får du ikke gjort noe med, uansett hvor mye du grubler. Dagen blir herlig avslappende og lat.

Tyren 20/4 - 20/5

I dag får du nok av å sitte inne. Du tilbringer derfor store deler av dagen utendørs, uansett vær. Du trenger å klarne tankene, og frisk luft hjelper på det. Du treffer en person som inspirerer deg, og får deg til å innse viktigheten av å være god mot deg selv.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du er ekstra fornøyd med denne dagen. Det skjer ikke så mye, og du treffer heller ikke så mange, men du nyter dagen til det fulle, og at du slipper å ta ansvar. Du får også en hyggelig overraskelse fra en venn.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det finnes en frustrasjon i ditt stjernetegn som handler om at du har mye du ville ha sagt til en venn, men enda ikke har tatt motet til deg for å prate om dine følelser. Dette er noe du har tenkt på lenge, og nå kjenner du at tiden løper fra deg og at det er på tide å være ærlig.

Løven 23/7 - 22/8

Det blir en aktiv dag, og du tilbringer den gjerne utendørs dersom du har mulighet. Du trives ekstra godt utendørs når det er kaldt og solen skinner. Dette er et vær som gir ditt stjernetegn ekstra energi. Du får også en forespørsel som gjør deg glad, men tvilende.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du har løyet, og det er ulikt deg. Jomfruen verdsetter ærlighet høyest, og dersom du må fikle med sannheten vil du heller unngå å svare på spørsmål, fremfor å lyve. Denne gangen ble du tvunget til å gå mot dine egne prinsipper og det svir.

Vekten 23/9 - 22/10

Dagen handler om likevekt. Som vanlig er balansen i livet alfa omega for at du skal ha det bra. Hele året har forstyrret din balanse på ulike måter, og det er først nå, disse dagene, hvor du endelig føler at du finner tilbake til deg selv igjen.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er veldig glad i dag. Julen har gitt deg den hvilen du så sårt trengte, og har bidratt til at du har kunnet glemme hverdagen en stund. Det blir en bra og harmonisk dag hvor du nyter å bare være. En venn tar kontakt for å få ditt råd angående noe viktig.

Skytten 22/11 - 21/12

I dag unngår du en viss person for å slippe å konfrontere han/henne. Det har vært anstrengt mellom dere en stund, og du har gjort ditt beste for å unngå denne typen negativitet i ditt liv. Selv om du har gjort ditt beste for å holde det på avstand finnes det en risiko for at du ikke lenger kan unngå denne personen.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Nå er julen nesten over, og du begynner å lade opp mot nyttår. Selv om det ikke blir en stor fest, ser du likevel frem mot en annerledes og personlig kveld med dem du bryr deg aller mest om. For deg er det viktig at denne kvelden blir perfekt. Du vil avslutte 2020 med stil.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen handler om frisk luft og trening. All julematen har gjort deg sløv og nå vil du komme i form, eller i det minste føle at du lever sunnere. I dag diskuterer du og din familie hvorvidt dere tør å legge planlegge sommerferien.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om venner og å ha det gøy. Selv om alternativene er begrenset er dere kreative rundt hvordan dere kan sosialisere innenfor de gitte rammene. Det blir nesten en utfordring å ikke la den nåværende situasjonen ta kontroll over livet ditt.

Powered by Labrador CMS