Dagens Horoskop: Lørdag 2. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å få orden på ting i privatlivet. Det kan omhandle relasjoner eller konkrete gjøremål. Det er viktig at du får gjort unna så mye som mulig nå i starten av året slik at du har muligheten til å få en ny og fresh start.

Tyren 20/4 - 20/5

Dagen starter tidlig og krever at du er våken og på alerten. Det blir en aktiv dag, noe du er forberedt på. På kvelden er du sliten og vil aller helst bare slappe av, men resten av familien vil gjerne finne på noe. Dere er ikke helt i synk.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Dagen blir litt ensformig, spesielt om du allerede har har fri en liten stund. Du har vanskeligheter med å motivere deg selv til å finne på ting å. Du påbegynner en del ting, men blir fort lei og lar det ligge. Dersom du bor sammen med noen kan det hende han/hun blir litt gal av av å plukke opp etter deg.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du forventer deg et ærlig svar fra en venn, men denne personen unnviker dette emnet så langt det går. Det er litt for følsomt, og fortsatt såpass nært at din venn ikke er klar til å prate om det. Selv kjenner du ikke på samme ubehag for denne typen diskusjoner.

Løven 23/7 - 22/8

Det er vanskelig å vite hva man vil, men du har vært så ubeslutsom hele fjoråret og har ikke gitt deg selv sjansen til et sunt og ukomplisert forhold. Det er som om du aldri kan nøye deg med det du har fordi du ikke kjenner samme passion som du hadde sett for deg.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du er glad og spontan i dag, noe som overrasker de rundt deg. Vanligvis pleier du å tenke nøye gjennom ting før du tar et valg, men i dag styrer hjertet over hodet. Kvelden handler om noe du har tenkt over en stund.

Vekten 23/9 - 22/10

Du klarer rett og slett ikke å si nei, selv om du vil. Det er allerede komplisert mellom deg og en venn, om du ikke skal komplisere det enda mer med å være negativ til hans/hennes forslag. Kvelden handler om ærlighet.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har en fin og rolig dag å se fram mot. Dette har vært en periode for hvile, og det var akkurat det du trengte. Du har hentet deg inn både mentalt og fysisk de siste dagene, og begynner å føle deg klar for hverdagen igjen.

Skytten 22/11 - 21/12

Du er irritert uten å vite helt hvorfor. Månen påvirker dine følelser og akkurat nå står Månen i en uheldig posisjon i forhold til ditt stjernetegn. Dette kan skape en indre spenning. Heldigvis forsvinner denne påvirkningen snart.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen blir ikke like rolig som du så for deg. Du har plutselig en eller flere aktiviteter planlagt. På toppen er det en person som gjerne vil prate med deg personlig, og dette sammenfatter din lørdag. Du er litt nervøs for denne samtalen fordi du kan ane hva den vil omhandle.

Vannmannen 20/1 - 18/2

I dag er du gjerne utendørs så mye som været tillater det. Du trenger frisk luft og litt nytt perspektiv på livet. Det blir en herlig dag hvor du virkelig får muligheten til å tenke over alt og ingenting.

Fiskene 19/2 - 20/3

Denne dagen blir mer effektiv enn gårsdagen. Du har fått tid til å tenke over problemene dine og har nå kommet fram til at det ikke hjelper å elte dem fram og tilbake før du vet hvordan en viss person står i forhold til det hele. Du bestemmer deg for å ta tyren ved hornene og ha en ærlig samtale, to venner i mellom.

Powered by Labrador CMS