Dagens Horoskop: Fredag 1. Januar

Slik starter det nye året.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å ta det med ro og hvile. Det blir en lat dag med fokus på gamle filmer og kosemat. Uansett hvordan feiringen ble i går, så blir dette siste dagen før dine nyttårsforsetter gjelder for alvor.

Tyren 20/4 - 20/5

De blir en hyggelig og ganske sosial dag. Dagen handler om å rydde og stelle hjemme. Det kan være at du rydder etter gårsdagens feiring, eller at du bare ønsker å starte det nye året med et ryddig hjem. En lengre gåtur eller trening av noe slag passer også bra i dag.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du har en del ting å gjøre, men dersom du kan velge vil du helst sove ut ordentlig før du begynner dagen. Det blir en fin start på det nye året. Du dropper alt som stresser deg og unner deg selv ekstra kos i dag.

Krepsen 21/6 - 22/7

Vanligvis elsker du å høre sladder dagen derpå, men i dag kan det hende at det er deg det prates om, og det er ikke like kult. Du vet at du både sa og gjorde en del ting du ikke vanligvis ville gjort. Men med hånden på hjertet så var du både ærlig mot deg selv og andre, og noen ganger trenger verden en god dose av nettopp ærlighet og kjærlighet.

Løven 23/7 - 22/8

Det er god energi i ditt horoskop i dag. Du er uvanlig pigg og kjenner på et behov for å være aktiv. Dessverre er resten av verden litt tregere og betydelig vanskeligere å lokke med seg på eventyr. Du får helt enkelt nyte dagen på egenhånd, i alle fall første halvdel.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det er noe avventende over ditt stjernetegn i dag. Du trodde det skulle føles bedre å være ferdig med 2020, men det føles ikke som om noe har hendt i det hele tatt. Du må være tålmodig, de største og beste forandringene tar som regel litt tid.

Vekten 23/9 - 22/10

Det blir en ganske rolig start på det nye året. Dagen handler om gåturer, god mat og litt sladder. Du oppdaterer deg på hva som har skjedd i din vennskapskrets. Ettersom du ikke treffer så mange nå for tiden vil du i det minste få med deg hva som skjer.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er irritert uten å helt vite hvorfor. Det har vært et langt år, og nå er det heldigvis over, men innledningsvis virker det verre, ikke bedre som du hadde håpet på. Tenk at bunnen snart er nådd, og derfra blir det bare bedre.

Skytten 22/11 - 21/11

Det finnes noe motstridig i ditt stjernetegn i dag. Du vil virkelig ikke. Det spiller ingen rolle hvem som foreslår eller hva som foreslås. Du vil bare dra dynen over hodet og krype tilbake til den varme sengen. Alle har sånne dager.

Steinbukken 22/12 - 19/1

2021 får en veldig god start. Det kan absolutt hende at du er både trøtt og sliten, men du er sammen med mennesker som gjør deg lykkelig, og alle har det bra og er i godt humør. Dagen handler om utendørsaktiviteter og hjemmekos.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det blir en veldig rolig start på det nye året. I dag gjør du minst mulig. Formen har vært bedre enn akkurat i dag, så du er bare snill mot deg selv og stresser med minst mulig. En samtale om jobb er det eneste som forstyrrer deg i dag.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du er ikke særlig sosial i dag. Du trenger å være i fred med tankene dine før de tar helt overhånd. Det skjedde så mye i går, framfor alt med det emosjonelle, og du trenger tid til å fordøye alt sammen. Ta deg den tiden du trenger, og stress ikke med noe du ikke er klar for.

Powered by Labrador CMS