Dagens Horoskop: Onsdag 30. Desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen handler om å mentalt forberede seg på at dette året endelig er over. Det har vært mange tøffe beslutninger, rare forandringer, men samtidig også et roligere tempo og en mulighet til å hente seg inn mentalt.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en litt stressende dag, men du liker et høyt tempo og kjenner at det er helt ok. Dette er tiden hvor du kan vise at du er en person med mange gode idéer og som ikke er redd for å ta i et tak når det trengs. Kvelden blir roligere med hjemmekos og spa-kveld i forkant av nyttårsaften.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du har en hel del å gjøre i dag, så det gjelder å komme i gang tidlig. Du har en tendens til å forsvinne litt i dagdrømmer, spesielt på dager som denne. Nå lader du opp til årets siste dag, som du har helt spesielle forventninger til.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du trenger å forhøre deg litt angående hvordan du burde reagere på en invitasjon du har fått. Det er kanskje ikke en direkte invitasjon, men mer en mulighet som har dukket opp. Spørsmålet er hvordan du skal håndtere denne muligheten.

Løven 23/7 - 22/8

Du kan være ganske standhaftig og det er du i dag. Du er ute etter informasjon og har ingen planer om å gi deg før du har fått vite det du vil høre. Kvelden handler om å ordne i stand hjemme. Det blir en bra kveld.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du nyter fridagen til det fulle, dersom du faktisk har fri dag. For deg som jobber er tempoet rolig og dagen handler om å kose seg. Det er viktig for deg å ta deg tid, slik at du rekker alt du ønsker å rekke. Kvelden handler om sladder.

Vekten 23/9 - 22/10

I dag spør du en venn om noe du vanligvis ikke ville spurt om. Det handler om at du vil være forberedt på noe du aner at vil komme. Det har vært anstrengt mellom deg og en annen person, og nå vil du forhøre deg litt om hvordan han/hun har det.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du er i et strålende humør denne nest siste dagen i året. Du er gjerne utendørs, og fanger denne følelsen både emosjonelt og på bilder. Det blir en spennende og annerledes opplevelse for din del. Kvelden handler om å teste idéer.

Skytten 22/11 - 21/12

Denne dagen snegler seg fremover. Du vil egentlig bare bli ferdig med denne dagen, slik at det endelig blir nyttårsaften. Det er noe du gleder deg til på årets siste dag. Kanskje burde du bruke denne dagen til en slags aktivitet, slik at den går fortere.

Steinbukken 22/12 - 19/1

I dag ordner og fikser du hjemme. Det virker som du er den står står for nyttårsfeiringen, og da skal alt være perfekt. Du lager mat og dekker bord. For deg markerer nyttår mer en begynnelse, framfor en slutt - noe du virkelig lengter etter.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du tar det med ro i dag. Dersom du har mulighet, bruker du deler av dagen utendørs. Du kjenner deg friskere når du er ute. Det blir en mental avkobling for din del. Høstens siste stress gir endelig slipp.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å tørre å ta sjanser. Det finnes noe eller noen du har tenkt på lenge. Det er en person du ikke kan slippe tak i, til tross for at dere aldri sees eller prater. Det handler om sterke minner som du gjerne vil gjenoppleve.

Powered by Labrador CMS