Dagens Horoskop: Tirsdag 29. Desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Denne dagen blir ganske rolig. Det gir deg tid til å tenke over en beslutning som du snart må fatte, og som vil påvirke din økonomi. Det er et stort valg som vil påvirke mange aspekter av din hverdag, så ta tiden til hjelp og vurder alle alternativ.

Tyren 20/4 - 20/5

Dagen handler om å skape en avslutning på dette året. Du har planer som strekker seg inn i 2021, men for at de skal lykkes må du få en ordentlig avslutning nå. Du diskuterer disse tankene med din sjef som er helt enig med deg.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du vil slippe kreativiteten løs, men det krever at du tenker litt utenfor rammene. Det er lettere sagt enn gjort, da du har ganske sterke tanker om hvordan ditt arbeide bør utføres.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du tilbringer gjerne denne dagen utendørs. Den friske luften tar tankene vekk fra dine vanlige bekymringer. Du nyter tid med venner, og organiserer gjerne en spontan lunsj.

Løven 23/7 - 22/8

Du er lei og irritert på en slektning som suger livsgnisten ut av deg. Du vet at denne personen mener godt, men av en eller annen grunn blir det bare krevende både energimessig og sosialt sett. Kvelden handler om å knytte sammen gamle bånd.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du beveger deg rundt et følsomt emne, fordi du ikke vil gå rett på sak. Du vet at denne metoden både er ineffektiv og tidkrevende, men du tør ikke ta steget ut ettersom du er redd for at de rundt deg vil ta det ille opp.

Vekten 23/9 - 22/10

Du slapper av og nyter denne dagen som den er. Det har vært en lang og krevende reise, men du nærmer deg endelig mål. Du har aldri lengtet etter et nytt år på samme måte som du gjør nå. For deg markerer nyttårsaften slutten på et uendelig langt år.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har intet valg, bare sånn at du vet det i dag. Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen du befinner deg i. Om du tenker etter så ligger du godt an sammenlignet med andre kolleger. Kvelden handler om kunsten å si nei.

Skytten 22/11 - 21/11

Dagen blir litt treg. Du får ikke energinivået helt opp, uansett hvor mye du prøver. Ettermiddagen handler om gamle og nye løfter. Kvelden blir annerledes og veldig utviklende for deg og din venn.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du forbereder for nyttår. Det kan handle om å rydde hjemme, planlegge mat eller sette sammen ditt beste antrekk på lenge. For deg er det viktig å feire 2020 helt ut, og deretter markere det nye året.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du er sta når det handler om noe du har lengtet etter. Vanligvis er du ganske fleksibel, men akkurat denne gangen nekter du å vike en tomme. Kvelden blir overraskende interessant og lærerik for deg og din venn.

Fiskene 19/2 - 20/3

Det er noe du ønsker å investere i, men det koster enormt mye penger og du er ikke sikker på om dette er riktig tidspunkt. Som vanlig bør du lytte til magefølelsen, den tar sjelden feil.

Powered by Labrador CMS