Dagens Horoskop: Torsdag 7. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du søker svar som ikke finnes, og det gjør deg frustrert. Det handler egentlig først og fremst om at du vil påvirke ting som ligger utenfor din rekkevidde, men det eneste du kan gjøre er å vente. Væren avskyr å vente ettersom det får deg til å føle deg hjelpesløs.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en intens dag på en god måte. Du holder på fra morgen til kveld og du føler deg nyttig. Du får til og med muligheten til å lære nye ting som har med arbeidet ditt å gjøre. Du liker å ha muligheten til å utvikles og føler på støtten fra sjefene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen blir en slags mellomdag hvor du ikke gjør så mye som du burde men som likevel blir relativt produktiv. Du har en del ting du tenker over som tar bort fokus fra arbeidet. I løpet av ettermiddagen skjer det noe som snur hverdagen din på hodet.

Krepsen 21/6-22/7

Det handler om å føre en dialog i dag. Du kommer ikke lenger i situasjonen du befinner deg i om du ikke åpner litt mer opp. Det blir en utviklende og interessant torsdag hvor du lærer nye ting om deg selv.

Løven 23/7-22/8

Du har en tendens til å gå en viss person på nervene selv om du ikke forstår hvorfor. De liker deg virkelig ikke og det er ingenting du kan gjøre for å forandre den situasjonen. Kvelden handler om å ta for seg i sosiale sammenheng.

Jomfruen 23/8-22/9

Du venter en beskjed i løpet av torsdagen og det går ikke helt som du hadde tenkt deg. Det finnes ikke rom for frihet akkurat nå og du må holde deg til malen. Kvelden blir interessant ettersom den byr på en annerledes aktivitet.

Vekten 23/9-22/10

Du tar mer plass enn du pleier denne torsdagen, og du synes det er herlig å få være i fokus. Det var lenge siden det skjedde så mange hyggelige og nye ting i livet ditt som det gjør akkurat nå. En venn prøver å få deg til å høre på et godt råd, men du foretrekker å følge magefølelsen din istedenfor.

Skorpionen 23/10-21/11

Du avskyr andre har rett og du har feil, noe som skjer i dag. En person har kommet med en påstand som du mener er helt på trynet men som, etter en del undersøking, viser seg å være helt korrekt. Nå bør du be om unnskyldning, men spørsmålet er om du kommer til å gjøre det.

Skytten 22/11-21/12

Du bestemmer deg for å stille spørsmål ved en avgjørelse, men det ender med at du selv blir satt spørsmål ved. Det høres kanskje rart ut, men det er store ting på gang og du er bare en liten fisk i dette havet. Du må innse at det ikke hjelper å sette ned foten akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Du føler deg litt piggere denne torsdagen, og mange av idéene og energien din returnerer sakte men sikkert. Du har hatt en tidvis mentalt tung periode, men nå kjenner du at det snur. En venn fra fortiden vil vise deg hva de er gode for. Du blir motvillig imponert av dyktigheten deres.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye både privat og på jobb. Du ville hatt godt av en mental pause, men akkurat nå eksisterer ikke den muligheten. Det gjelder å ta vare på de små øyeblikkene når livet faktisk er roligere. I løpet av kvelden får du store nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en bestemt person når du vil og akkurat nå vil du virkelig få gjennom viljen din på ulike måter. Det blir en interessant og utviklende torsdag hvor ville diskusjoner fører til nye, mer kreative idéer. Du liker når det er god plass på scenen til alle og kollegaene dine tørr å uttrykke tankene sine.

Powered by Labrador CMS