Dagens horoskop: Torsdag 30. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen blir inspirerende og morsom. Du tester dine egne grenser og du tvinger deg selv til å ta mer risiko enn du vanligvis gjør. Kvelden handler om å ordne opp hjemme. Du har vanligvis vanskelig for å kaste ting, men i dag er det noe som motiverer deg.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen blir spennende, litt nervøs og morsom. Det er lenge siden du følte en slik forventning blandet med skrekk som du gjør i dag. Dagen tilbyr en fantastisk opplevelse. Kvelden handler om å feire og om å slappe av.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å se hvordan du skal håndtere dagens utfordringer. Du har mange ting du ønsker å gjøre, men du innser raskt at tiden din er begrenset. Her er det viktig at du begynner å prioritere fra begynnelsen av dagen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kvier deg for å bekrefte et rykte du hørte i dag. Selvfølgelig er det sannsynligvis sant og selvfølgelig har vennen din rett til å finne ut hva som gjelder, men samtidig vil du være hundre prosent sikker før du sier noe. En klok avgjørelse fra din side.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å utfordre deg selv litt ekstra. Du liker når det er fart og spenning og det er det i dag. En kollega har en evne til å gjøre ting litt halvveis og det kan føre til konflikt mellom dere to. Kvelden dreier seg om vennskap.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar dagen litt som den kommer. Ved å ikke ha forutinntatte meninger så forenkler du både for deg selv og for andre. Ikke alle kan ha et like åpent sinn som du har. Kvelden blir i hvert fall interessant.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen vil du vise hvem du er og hva du kan. Det blir en dag der du utfordrer og tvinger deg selv til å tenke i nye baner. I dag får du høre et rykte om en kollega og du begynner å lure på om dette ryktet også kan inkludere deg.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du kan bli lei av unge, naive mennesker som ser ut til å leve i illusjonen om at alt sirkulerer rundt dem. I dag møter du nettopp denne typen mennesker i en sammenheng som krever mer moden handling. Si nei, men gjør det på en konstruktiv måte.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du tar den helt ut i dag, og det er mange mennesker som ikke forstår hvordan du kan slippe deg løs på denne måten på en vanlig hverdag. For deg er det en av livets hemmeligheter, å kunne være spontan og litt gal uansett hvilken dag det er. Det er slik du holder deg i gang.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Torsdagen er full av nervøsitet og spenning, men også positiv forventning og glede. Det blir en dag som byr på hele følelsesregisteret, men som ender på en positiv note. Du kan virkelig unne deg selv å feire når dagen endelig går over til kveld.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Noen ganger kan staheten din lønne seg, og du ser bevis på det i dag. Du klarer å få en like sta person til, ikke bare å lytte til deg, men også ta til seg rådene dine. De resultatene denne personen oppnår er imponerende. Kvelden blir fantastisk, men alt for sen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du beveger deg i nye kretser og det er ikke sikkert du føler at du passer inn. Fisken er vanligvis flink til å akklimatisere seg til nye grupper, men i dag handler det om en gruppe som ikke vil slippe inn nye mennesker og da er det vanskelig uansett hvor positiv du er.

Powered by Labrador CMS