Dagens horoskop: Torsdag 21. juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er ikke mye du kan påvirke når det kommer til andres avgjørelser, slik du vil. Det du kan gjøre er å sørge for å påvirke delene du faktisk har innflytelse over. Det er nettopp det denne dagen handler om.

Tyren 20/4-20/5

I dag slapper du mye av. Du er ferdig med alle ting du må gjøre og derfor blir denne dagen en pause. Hvis været er fint, er du gjerne ute så mye som mulig. Du liker å være i naturen. Kvelden handler om spørsmål som berører en reise.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er på full fart i dag, i alle fall hvis du klarer å komme deg ut av senga i tide. Du synes det er vanskelig å sitte stille og denne uroen kommer blant annet fra Solen. Dette er en god dag for å starte prosjekter du har utsatt altfor lenge.

Krepsen 21/6-22/7

Du er inne i en sosial periode og plasseringen av Venus kan gjøre deg litt kjærlighetssyk. Krepsen er en romantiker og drømmer ofte om den store kjærligheten. Det kan gjøre deg blind for det du allerede har i livet ditt. I dag henger du med vennene dine.

Løven 23/7-22/8

Det er en vilje til å oppdage og en fantastisk appetitt på livet i horoskopet ditt nå. Samtidig ser det ut som at du stresser, spesielt hvis du jobber. Du vil så mye at du ofte ender opp med å ta altfor mye ansvar. Våg å si nei.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er inne i en periode hvor du mye heller vil være utendørs enn innendørs. Denne dagen handler om å være nær naturen og nyte de små perlene i livet. Akkurat som søstertegnet ditt, Fiskene, er du en person som setter pris på luksus i hverdagen.

Vekten 23/9-22/10

Du trekker deg unna for å være alene i dag. Det har vært for mye inntrykk nylig, og du har ikke gitt deg selv tid til å fordøye alt som har skjedd. Denne dagen handler om refleksjon og om å akseptere det man ikke kan endre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du satser på å være først med det meste i dag. Ved å ligge i startgropa allerede fra morgenen garanterer du at du faktisk er skikkelig produktiv gjennom formiddagen. Det gir deg større frihet til å gjøre litt mer av det du vil på ettermiddagen.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å ikke påvirke et familiemedlems avgjørelse, men det er vanskelig å holde munn når vedkommende, i dine øyne, er i ferd med å gjøre en feil. Prøv å stole mer på at denne personen faktisk vet hva de gjør. Noen ganger er det viktig å kunne slippe kontrollen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen handler det om å stå opp tidlig og legge seg sent. Uansett hvor aktiv du er denne dagen, vil du bli sliten. Du trenger hvile, men en siesta er ikke løsningen. Prøv å legge deg så tidlig som mulig, god søvn er viktig for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i strålende godt humør i dag. Endelig går det din vei og du føler at du begynner å få tak i en ganske rotete situasjon du har vært involvert i. Kvelden handler om familie og å gjøre ting sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er glad i å være ute og nyte sommeren denne torsdagen. Har du ferie, blir det en fin og sløv dag hvor fokus er på å leve livet. Jobber du så unner du deg fortsatt litt ekstra fordi det er sommer. Det kommer til å bli en veldig bra dag.

Powered by Labrador CMS