Dagens horoskop: Torsdag 18. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å få en kollega til å være litt mindre perfeksjonist. Når dere jobber sammen er det som regel et veldig godt resultat, men prosessen med å komme i mål er både ubestemt og unødvendig tidkrevende, noe du ønsker å bli kvitt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen handler om tempo, tempo og mer tempo. Du har flere gir du kan akselerere med og det er bra fordi du vil komme i mål til helgen. I løpet av kvelden vil du motta gode nyheter om en

venn eller slektning.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har med deg selv å gjøre i alle mulige sammenhenger akkurat nå, og det er veldig bra. Det er en herlig energi og en vilje til å lykkes som gjør ting lettere når man først møter problemer. Kvelden handler om å se på tiden og ha selvtillit.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du tror først ryktene når du får dem bekreftet og det er et godt utgangspunkt i dag. Det du hører er sannsynligvis ikke sant eller veldig sterkt overdrevet, så det er unødvendig å begynne å bekymre deg før du har alle fakta. Kvelden blir ganske fysisk stressende.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en undring og en overraskelse i ditt stjernetegn som gjennomsyrer hele torsdagen. Det handler dels om en oppvåkning, men også om endringer og motet til å tørre å være seg selv selv når ting ikke går som man ønsker.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser ingen problemer i det hele tatt i dag. For deg sklir det meste takket være gode rutiner og lang erfaring. Noen kolleger har det ikke like bra, og du vurderer å hjelpe dem. Om du gjør det avhenger i stor grad av hvilke kolleger som er involvert.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en grunn til at du unngår visse mennesker, men de forstår ikke hvorfor. Istedenfor å akseptere at du har avskåret dem fra livet ditt, fortsetter de å klamre seg fast. Du hater konfrontasjoner og vil helst slippe å ha denne diskusjonen med personene det gjelder.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en dynamikk og en mobilitet i stjernetegnet ditt akkurat nå som kan hjelpe deg med å ta tøffe avgjørelser, men også til å gå videre eller tilpasse deg nye forhold. Akkurat nå har du det best når livet ikke står stille, men ting skjer både privat og på jobb.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du tar et stort skritt fremover i dag i en prosess som har vært svært arbeidskrevende og tidkrevende. Dette vil være en bekreftelse på at du har vært på rett vei hele tiden. Kvelden handler om fornuftige beslutninger og fremtiden.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av torsdagen har du mye planlagt og du vet ikke helt hvordan du skal ta det igjen. Det viktige denne dagen er at du fokuserer på de riktige tingene og at du ikke bekymrer deg om ting tar lengre tid enn du forventet. Hold deg rolig og stol på din evne til å ordne opp i vanskelige situasjoner.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du forventet trøbbel i dag, og det kan være bra for da er du forberedt på det verste. Dagen vil nok by på et par overraskelser som ikke alle er gode, men du tar det med ro. Kvelden blir vellykket.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er noe kontrollerende med karakteren din, og det rimer ganske dårlig med personligheten din. Fisken er mange ting, men knapt noen kontrollmester. Du tenker heller at det er et tegn som kunstnerisk uttrykk å være litt uforsiktig.

Powered by Labrador CMS