Dagens horoskop: Torsdag 18. august

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganske lang og kjedelig, i hvert fall arbeidsmessig. Du har ting du må gjøre, og det tvinger deg til å utsette alt som er gøy. Kvelden handler om å være spontan og møte venner.

Tyren 20/4-20/5

I dag trenger du ingen fantasi for å forstå at vennen din er forelsket. Vedkommendes oppførsel har vært litt merkelig i det siste, men i dag bekreftes alle mistanker når vennen din møter på sitt crush og du får se hens reaksjon.

Tvillingene 5/21-6/20

I løpet av torsdagen blir du snytt for en suksess du mener du fortjener. Det er en konkurrent som er ett skritt foran deg akkurat nå, og det er denne personen som får den tiltenkte triumfen. Dette tilbakeslaget gjør at du vil vinne enda mer.

Krepsen 21/6-22/7

Du snakker mer og mer med en gammel venn og dere blir nærmere for hver dag. Du har alltid følt litt mer for denne personen enn de gjør for deg, men du tror at tålmodighet og et sterkt vennskap kan være en god plattform for å skape en dypere relasjon.

Løven 23/7-22/8

Du sladrer med en kollega i dag, og til din glede sitter denne personen inne med en rekke morsomme, unike og litt frekke fakta om noen av dine andre kolleger. Dette er den typen informasjon du liker best.

Jomfruen 23/8-9/22

Du senker kravene i dag og det er bra. Du kommer ikke gjennom denne høsten hvis du allerede legger listen for høyt. Det er godt å ha ambisjoner, men det er enda bedre å kunne tenke langsiktig og realistisk.

Vekten 23/9-22/10

I dag ønsker du egentlig ingenting annet enn å være hjemme. Du er trøtt, sint og frustrert over arbeidssituasjonen din. En yngre slektning snakker med deg om å endre livet ditt, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Du kan alltid se etter stillingsannonser.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av torsdagen får du et forslag som du anser som både vågalt og litt frekt, spesielt når det kommer fra denne personen. Du lar deg imponere av denne personens frimodighet, men blir samtidig litt fornærmet og sint. Du kan romme mange følelser i deg.

Skytten 22/11-21/12

Du visker ut grensene mellom privatliv og jobb, og en kollega misliker det sterkt. Denne personen har alltid vært nøye med å holde disse to områdene i livet atskilt, og derfor plager det hen at du ikke gjør det samme. Du kan få en del stikk av denne personen i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt seig både i kroppen og hodet i dag, men det er ikke så rart etter alt det harde arbeidet de siste ukene. Nå føler du at du endelig begynner å hente deg inn, ikke bare fysisk, men også mentalt, og nå venter du bare på å få energien din tilbake.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser frem til å prøve nye ting og en av dine hemmelige drømmer går i oppfyllelse i dag. Bare det å utfordre seg selv i nye miljøer er noe du har blitt bedre til å gjøre. I dag får du også ros for noe du skaper.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av torsdagen blir du stadig modigere når det gjelder å stå opp for deg selv. Du kan være litt forsiktig med å lufte meningene dine, spesielt i nye miljøer. I dag viser du både at du kan være overbevisende og ha sterke meninger. Kvelden handler om familie.

Powered by Labrador CMS