Dagens Horoskop: Torsdag 16. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om verdighet. Du er i en situasjon der du føler deg litt latterlig, men du gjør ditt beste for å holde hodet høyt og prøve å se på det hele med humor. Kvelden kan inneholde et og annet kompliment.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir intens og dagen går fort. Du synes det er gøy å ha mye å gjøre, samtidig som du er litt bekymret for at ting ikke går helt som du hadde planlagt. Likevel føler du deg glad og stolt denne dagen. Du får mange komplimenter, og disse tar du til deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg litt utilstrekkelig i dag. Etter å ha tenkt altfor lenge på hvordan du skal løse et dilemma har du kommet til den konklusjonen at det egentlig ikke finnes noen snarveier, men at du må prøve å gjøre ditt beste, og nøye deg med det, selv om det ikke er nok.

Krepsen 21/6-22/7

Noen ganger er man misfornøyd bare fordi hverdagen er så monoton, og i dag er en slik dag. Klart du har mye å gjøre på jobben, men ingenting er spesielt gøy og tiden går ikke så fort som den burde. Kvelden handler om en barndoms kjærlighet som du egentlig ikke er klar til å gi slipp på ennå.

Løven 23/7-22/8

På torsdagen prøver du å få gjort unna så mye som mulig, slik at morgendagen kan gå i et roligere tempo. For deg er det deilig å kunne ta en liten langhelg. I løpet av denne dagen oppdager du at en venn, ubevisst eller bevisst, har løyet for deg og det sårer deg dypt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som bevisst ikke lyver fordi du tror ærlighet er hovedgrunnlaget for alle forhold. Akkurat nå er det mye sladder og løgn rundt deg på arbeidsplassen og denne typen "klima" forstyrrer konsentrasjonen din.

Vekten 23/9-22/10

Du ønsker ikke å gjøre noen reelle endringer fordi du synes det er unødvendig så nærme jul, samtidig gjør du små justeringer på jobben for å få dagene til å gå smidigere. Du tror at dette er noe som vil komme alle til gode. I dag får innsatsen din mye ros fra sjefen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ønsker å komme nær en person som trekker seg fra deg, men du vet ikke hva du har gjort galt. Det trenger ikke være at du har gjort noe direkte galt, men at det kan handle om noe privat som du ikke har noen anelse om. Prøv å respektere dette.

Skytten 22/11-21/12

På torsdagen sier du ifra til en person som er veldig nærtagende og irriterende. Denne personen har en evne til å dukke opp på de mest merkeligste steder, tilsynelatende ved en tilfeldighet bare for å tilbringe tid med deg. Du er smigret, men også litt lei av dette.

Steinbukken 22/12-19/1

På torsdagen vil du mildt sagt bli overrasket når en person plutselig hører fra seg med virkelig gode nyheter. Dette var ikke noe du forventet, og det gjør deg både veldig glad og veldig overrasket på samme tid. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag slår du deg sammen med en person som har mulighet til å hjelpe deg ut av et dilemma som har oppstått på jobben. Du har innsett at du må være mer enn én person for å håndtere denne typen situasjoner og da er denne personen helt riktig å ha ved sin side.

Fiskene 19/2-20/3

Du jobber dårlig med en sjef som du synes er veldig provoserende. Denne personen tar standpunkt i alle mulige situasjoner, både der det er naturlig at denne personen tar ansvar, men også der noen andre burde ha ansvaret. Du har vanskeligheter for folk som ikke er i stand til å delegere.

Powered by Labrador CMS