Dagens Horoskop: Torsdag 15. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om et eventyr og om å ta sjanser. Du er en person som gjerne hopper i fallskjerm eller bestiger fjell, men når det kommer til følelsesmessig utsatthet så synes du at det er slitsomt. I dag får du øvd deg på å være sårbar.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å fokusere på en ting av gangen og ikke stresse over sykdommer eller kanselleringer. Du kan ikke gjøre mer enn du gjør og du må innse at alt ansvar ikke ligger i dine hender selv om det kan kjennes sånn ut av og til. Kvelden blir mer harmonisk enn dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du maser og maser på en venn om at de skal bli med på en aktivitet du vil prøve men som du ikke vil gjøre alene. Personen kan være ganske vanskelig å flørte med, men i dette tilfellet kan nok sjarmen din overtale dem. Kvelden byr på nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som sjelden vil ligge langt foran i ulike situasjoner, men i dag er det du som er pioneren. Du er ikke bare først ut, du tar til og med tak i neste og neste prosjekt. Du får energien din fra solen og påvirkningen er ekstra sterk hos ditt tegn akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en seighet i tegnet ditt som gjør at du har vanskelig for å stille tidsnok til start. Du vil så gjerne få gjort en hel del i dag, men du blir sen i starten og da er det bare å innse at du ikke kommer til å få gjort alt som du planla. Kvelden handler om kompliserte relasjoner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sier nei oftere enn du sier ja, og det er noe du vil jobbe med. Jomfruen har vanskelig for å være spontan, det går imot naturen din, men i dag prøver du å følge strømmen for å se hvor den leder. Det blir en annerledes og tidvis skummel, men herlig opplevelse.

Vekten 23/9-22/10

Du gjør en feilvurdering i dag og det er ingen fare så lenge du ikke prøver å feie feilen under teppe. Det er bare å innse at du må stå for det du har gjort, ta et steg tilbake og begynne på nytt. Dette er ikke tiden for å skylde på noen andre. Kvelden blir rolig og annerledes.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes personer som ikke kan si nei til deg, og det utnytter du i dag. Du har litt dårlig samvittighet over makten din, men samtidig synes du det er litt gøy at disse menneskene som til vanlig ikke har noe problem med å si nei er så svake når det kommer til deg.

Skytten 22/11-21/12

Du inner at du ikke tenkte rett, men om du tenker gjennom hele situasjonen en gang til så kommer du til å oppdage at det er hell i uhellet. Om du hadde tatt den veien du tenkte fra begynnelsen av hadde en uungåelig feil oppstått. Slik som det er nå kreves det kun små justeringer for at alt skal løse seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er en person som liker å ha alle ting planlagt. Du fungerer best med rutiner og skaper derfor dette selv om du har fri eller ferie. Du står opp til nøyaktig samme tid og prøver å være nyttig og holde deg i form. Idag er det umulig å følge et skjema, så nyt, spis og ta det med ro isteden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør i dag. Et prosjekt hjemme begynner å ta skikkelig form og du kjenner at du har mer kontroll enn du pleier. Det blir en rolig og givende dag hvor du treffer nære og kjære. Kvelden handler om familie og planlegging av en ferie.

Fiskene 19/2-20/3

Du unner deg selv å ha det gøy idag. Det blir en interessant torsdag som både byr på nye lærdommer og på skikkelig morsomme erfaringer. Om du har fri kan dagen til og med by på et hyggelig bytte i miljø og et ordentlig herlig måltid.

Powered by Labrador CMS