horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 15. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å resonnere med en veldig stresset sjef. Det fungerer ikke sånn du så for deg, noe som hovedsakelig skyldes at hen ikke kan fokusere på det du sier. Tanken er god og argumentene fornuftige, men du valgte å ta opp temaet på feil tid.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å lande før helgen, men også til jul. Akkurat nå planlegger du flere steg frem og det kan gi mye hodepine, men også en hel del stolthet når du merker at du tenkte helt riktig. Kvelden handler om å feire noen.

Tvillingene 5/21-6/20

Du stresser over småting akkurat nå. Du har ikke tid til å gjøre alt du vil gjøre og det tar på, både mentalt og fysisk. Å kjempe med en konstant dårlig samvittighet viser seg i at du stresser enda mer for å klare det. Kvelden kan bli interessant og utfordrende.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å sette grenser, noe du kan bli være veldig god på når du vil. Du liker frihet selv, så det er lett for deg å oppdage det når andre tøyer grensene. Du setter en stopper i tide før de tar seg for mange friheter.

Løven 23/7-22/8

I dag er du i et deilig og sprudlende humør og du sprer varme rundt deg. Når du føler deg så bra, er sjarmen din nesten umulig å motstå. Kvelden handler om å se problemer og om å tørre å ta opp sensitive temaer. Det kan være befriende å innrømme hva man føler.

Jomfruen 23/8-9/22

Du investerer i å være veldig strukturert i dag og håper at det hjelper på det generelle kaoset, som akkurat nå er mer regelen enn unntaket. Planen din fungerer, i det minste delvis, noe som er bra. Kvelden blir intens på en sosial måte.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å være litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg fordi du vet at det er sensitive mennesker rundt deg som kan ta det ille opp. Med Merkur som regjerende planet så synes du det er lettere å uttrykke deg enn mange andre, et talent som du utnytter i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du setter deg selv i en veldig vanskelig situasjon i dag, men du vet at du ikke kommer deg unna, og tenker at det beste er å rive av plasteret med en gang, fremfor å la det trekke ut. Det handler om noe du synes er flaut og avslørende, men som du likevel gikk med på å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du har en sans for humor som ikke alle setter pris på. Du kan være både syrlig og nærmest litt slem når det kommer til folk du ikke liker. En kollega får smake på dine skarpe kommentarer i dag. Forvent å få mye tilbake, vedkommende er ikke den som tier.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om å gjøre en ting om gangen og ikke irritere seg over hva andre gjør. Fokuser på ditt og gjør ditt beste, så vil du se at ting ordner seg. Kvelden byr på en fysisk utfordring som du ønsker velkommen. Det er fint å bare kjøre på uten å tenke.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne torsdagen handler i stor grad om å sammenstille informasjon og om å få oversikt. Det høres kanskje enkelt ut, men det er så mange forskjellige parametere å ta hensyn til at det vil være vanskelig å beholde oversikt. Det beste du kan gjøre er å jobbe systematisk.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange forskjellige ideer. En god ting er å skrive dem ned før de forsvinner. Selv om mange ting ligger langt frem i tid, er det fortsatt viktig å samle alle ideer på ett sted slik at du kan gå gjennom dem når det blir aktuelt.

Powered by Labrador CMS