Dagens horoskop: Torsdag 10. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har en tendens til å si morsomme og litt rare ting i dag og du sjarmerer en kollega uten engang å legge merke til det. Det er en kombinasjon av intelligens og humor som denne personen finner uimotståelig. Kvelden dreier seg tydeligvis om en hobby.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har ingen tålmodighet når det kommer til en person du ikke liker. Du prøver å ikke vise det så åpenlyst, men deres plumpe oppførsel gjør det vanskelig å holde masken. Kvelden handler om å si ting på en grei og konkret måte.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Man skulle tro at det var hull i lommeboken din, ettersom pengene bare renner ut om dagen. Du kan tette dem hvis du tar ekstra arbeid, men akkurat nå har du dessverre ikke energi til å jobbe så mye, så du må heller si nei til noen morsomme aktiviteter som koster for mye.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne torsdagen vil du havne i trøbbel. Det viser seg at du har gitt videre noen hemmeligheter og vennen din blir veldig sint på deg. Du synes at vedkommende overreagerer, mens de føler at du har sveket tilliten. Det er lurt å rense luften før det blir enda verre.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne dagen har du ingen mulighet til å si nei til tilbudet du får, da det vil koste for mye. Det er bare å slå fast at ting kanskje ikke blir helt slik du hadde håpet, men at du får gjøre det beste ut av situasjonen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en stahet i deg som spiller inn i dag. Ved å prøve å tvinge deg selv til å utføre de kjedelige oppgavene først vil du skape en mulighet for en morsom, kreativ og litt annerledes ettermiddag. I dag tester du tålmodigheten.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag prøver du å finne en god arbeidsrytme. Det er endringer i forholdene på arbeidsplassen, og du prøver å finne din plass. Dette kan ha med Corona og hjemmekontor å gjøre, eller så kan det være en omorganisering på jobben din.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du får det ikke helt til i dag. Uansett hvor hardt du prøver, vil du ikke kunne finne en god måte å jobbe på. Det handler om at du for øyeblikket er litt ukomfortabel med de oppgavene du har, men du vil ikke informere sjefen din om at du tviler tvil. Du prøver heller å bite tennene sammen og akklimatisere deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er villig til å gjøre nesten hva som helst for en person nær deg, og i dag prøver du å vise, både gjennom ord og i handling, hvor mye denne personen betyr for deg. Det er ikke alltid du er så verbal når det gjelder følelser, men i dag gjør du en innsats for å uttrykke deg selv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du ser ingen reelle begrensninger akkurat nå, bare muligheter. De siste dagene har bydd på mange gode nyheter at du virkelig føler på en ny entusiasme både på jobb og privat. På kvelden utfordrer du en venn fysisk og du merker at du er på vei opp i form.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I løpet av denne dagen ønsker du virkelig å være bestemt, men det er vanskelig mot en venn eller slektning som liker deg alt for mye. Du klarer rett og slett ikke å være så streng som du burde. Kvelden handler om å tvinge seg ut i noe du ikke orker, som å trene.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er en risiko for at du forsnakker deg litt i dag. Det er ikke din intensjon å sladre, men du klarer ikke å la være å fortelle en venn hva du vet. Denne spesielle personen er enda dårligere enn deg til å tie, så når denne personen vet, vet alle.

Powered by Labrador CMS