Dagens horoskop: Torsdag 1. september

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Ny måned, nye utfordringer. I dag er den første dagen du fullt ut forstår at høsten er på vei. Frem til nå har du levd i et slags sommerrush, men en ny måned minner deg om ansvar og struktur, ting du helst vil glemme, i hvert fall for en stund til.

Tyren 20/4-20/5

Du liker torsdager for da kjenner du at du begynner å få kontroll over hverdagen. Starten på uken er generelt litt rotete, men i dag har du begynt å få kontroll, i tillegg til at det nærmer seg helg. Kvelden byr på noen morsomme nyheter.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er noe som venter i tegnet ditt akkurat nå. Du og en kollega har vanskelig for å bli enige, men foreløpig er det en tvilsom våpenhvile mellom dere, selv om det ikke skal mye til før det eksploderer. Vær forsiktig så du ikke er gnisten som starter det hele i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du ikke bør vite det du vet, noe som gjør hele situasjonen mer komplisert. Du overhører tilfeldigvis noe som ikke er ment for ørene dine, og nå har du det vanskelig med å ta tilbake det du har hørt. Du prøver å glemme det, men dette er informasjon som er vanskelig å holde inne.

Løven 23/7-22/8

Det er en viss nøling i deg når det kommer til intime relasjoner. Du har ingenting mot fysisk nærhet, men når det gjelder å slippe mennesker inn i ditt innerste, blir du litt avventende. Du vet ikke om du vil dele hemmelighetene dine med noen.

Jomfruen 23/8-9/22

Du tror du kan gjøre mer enn det viser seg at du kan. Din illusjon kommer fra dårlige tilbakemeldinger og manglende ledelse, ikke inkompetanse. Ikke legg denne feilen på deg selv, men bruk denne opplevelsen til neste gang.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir rotete og går altfor sakte. Du tenker at det starter bra, men så eskalerer problemene og til slutt vet du ikke hvordan du får struktur. Når alt begynner å rote, er det greit å ta en pause og ordne opp i tankene. Lag struktur i ditt eget hode.

Skorpionen 23/10-21/11

Du anklager en person for å ha begått en feil som senere viser seg å være din egen. Vær stor nok til å innrømme at du tar feil og be om unnskyldning. Skorpionen har av natur veldig vanskelig for å trekke seg tilbake fra noe de har sagt, så dette vil være nyttig trening for deg.

Skytten 22/11-21/12

Du lever på sjarmen din og ikke på din evne til å jobbe hardt akkurat nå. I ditt tilfelle handler det om at du kjeder deg og vil ha nye utfordringer, samtidig som rastløsheten du ofte føler på om høsten er tilbake. Skytten trenger et miljøskifte.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et helt nytt miljø med nye skikker og andre verdier. Her gjelder det å lytte og lære, noe Steinbukkene er gode på. Selv om du har det vanskelig for å akklimatisere deg til nye ting, vet du at du må tilpasse deg og det gjør du i dag. Det blir satt pris på.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt bekymret for en venn eller slektning som føles langt unna for øyeblikket. Selv om du vet at dette er en person som er flink til å ta vare på seg selv, så endrer ikke dette faktum at du vil ha litt hyppigere oppdateringer fra vedkommende.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler ikke om å si ja eller nei. Du har rett til å tenke over avgjørelsen din og ingen, ikke engang en sjef, kan be om noe annet. Selvfølgelig vil du vise at du er fleksibel, men ikke hvis det betyr ulemper for deg og ditt arbeid. Her gjelder det å være taktisk.

Powered by Labrador CMS