horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 1. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du begynner å få litt panikk før jul. I år har du planlagt å være ute i god tid med alt fra booking av aktiviteter i helgene til julegaver. Nå er det allerede desember og du har ikke gjort noe. Kvelden handler om planlegging framover.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å rømme inn i en annen verden. Det kan være fysisk å befinne deg et annet sted enn hjemme eller at du flykter ved hjelp av bøker og film. Det er nettopp denne typen flukt som hjelper deg med å fylle opp energireserven.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har muligheten til å si nei til en person du faktisk ikke vil hjelpe, men det er en risiko for at du svarer ja bare for å unngå en ubehagelig situasjon. Akkurat nå er du elendig til å ta konflikter så du lover ting uten egentlig å mene det.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en fantastisk start på desember. Denne dagen kan by på julebord eller gløgg. Kvelden ser ut til å dreie seg om en kombinasjon av god mat og sosialt samvær. I løpet av dagen møter du spennende mennesker og knytter noen nye kontakter.

Løven 23/7-22/8

Du ser ikke problemet med å si nei til en kollega som ber om hjelp. Denne personen mener derimot at de alltid stiller opp for deg, men ikke omvendt. Sannheten er noe midt imellom, men du bør kanskje tenke på å tilby litt ekstra når det gjelder akkurat denne personen.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en overraskende hyggelig og sosial torsdag. Du har mye å gjøre, men du begynner å lære at det å gjøre ditt beste er godt nok og du kommer ikke til å stresse deg selv i hjel bare fordi noen andre ikke har tid til å hjelpe. Kvelden handler om en hobby.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å havne i konflikter akkurat nå. Det kan være fordi du er mer ærlig enn du vanligvis er. Ved å si det du føler i stedet for å tie stille, vekker du følelser rundt deg. Kvelden byr på morsomme nyheter og en annerledes invitasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

Du prøver å finne alternativer som fungerer, men det er ikke så enkelt som du hadde håpet på. Det er andre veier til samme mål, men de er både mer kostbare og vanskeligere enn veien du har valgt nå. Noen ganger er det godt å holde på det du har.

Skytten 22/11-21/12

Du snakker mot en person for det meste bare for å irritere dem. Du vet at denne personen er ekstra følsom for området du jobber med i dag, og det gjør det hele litt morsommere. Du kjeder deg og da kan du bli en skikkelig kverulant, bare for å krydre dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag oppdager du en helt ny verden. Det blir en dag som oser av opplevelser, men også hvile og latskap. I dag benytter du anledningen til å prøve noen nye ting du ikke vanligvis gjør. Du føler deg litt vågal og du vil teste grensene litt.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være sosial, men også om å kunne være helt tilstede i nuet. Det blir en dag som byr på frihet og muligheten til å gjøre ting helt etter din egen smak. Kvelden byr på en interessant og ny opplevelse. En berikende torsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan bli litt grinete når en som står deg nær ikke tar kontakt ofte nok. Akkurat nå er du også ekstra emosjonell på grunn av Månens plassering og det påvirker dine følelser enda mer. Du vet at du kan høre fra deg du også, men så kommer stoltheten din i veien.

Powered by Labrador CMS