horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 6. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen kan være ganske stressende, så du må planlegge tiden din nøye. Hvis du stresser gjennom oppgaver bare for å spare tid, vil du ende opp med å gjøre mer jobb senere. Det er ingen snarveier, det må du bare godta. Du burde heller prioritere det som er viktigst.

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert på en person som ikke hører etter i dag. Heldigvis er du i et miljø hvor du kan svelge sinnet ditt og fokusere på morsommere ting i stedet. Det handler om å velge sine kamper og denne kampen er ikke verdt å legge energi i.

Tvillingene 21/5-6/20

Du sørger for å finne tilbake til en original idé du har. I det siste har tankene dine drevet i alle mulige retninger og din opprinnelige plan henger i en tynn tråd. Nå velger du å gå tilbake til start for å finne en metode som fungerer for deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag støter du på personen du egentlig ikke forventet å se. Det blir et møte som vekker mange følelser, men som også får deg til å innse hvordan du har modnet mye i måten du forholder deg til vanskelige situasjoner på.

Løven 23/7-22/8

Det blir en god dag for å gjøre ting på din måte. Løven har det som best når hen kan jobbe alene. Det er når andre mennesker involveres at du blir irritert. Kvelden byr på en morsom aktivitet og mye latter.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er lei av å måtte komme med forklaringer på hvorfor du handler på en bestemt måte. Nå burde kollegaen din kjenne deg godt nok til at han ikke burde tvile på din kompetanse. Kvelden handler om å formidle en tanke og om en sterk følelse.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt vågal i måten du uttrykker deg på i dag. Du bruker sjelden denne typen sterke uttrykk, men nå som du er forbanna, er det ikke noe bedre måte å si det på. Ditt nye ordforråd imponerer en kollega.

Skorpionen 23/10-21/11

Du havner i en posisjon du faktisk kunne unngått hvis du bare var litt mer forsiktig. Slik det er nå, er du for sliten til å være observant på tegnene som advarer deg. Du må rett og slett takle denne situasjonen så godt du kan.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en usedvanlig god tirsdag hvor du får energi av tanken på at du ligger ganske bra an for denne uken. Det er en god følelse å ikke ha falt på etterskudd, tvert imot, du er et skritt foran. Kvelden handler om en venn og deres problem.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt seig i starten i dag og dette kan irritere en slektning eller kollega som vil komme i gang. Du har selv kommet inn i en mer avslappet tilstand der du synes at det å passe tiden er unødvendig. Du liker å kunne være litt omtrentlig med når og hvor du dukker opp.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du prøve en hobby du ikke har hatt tid til tidligere i år. Det kan kreve hele dagen eller bare kvelden. Uansett hvor mange timer du legger ned på denne aktiviteten blir det en morsom og på mange måter utfordrende tirsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du får mye servert i dag og det er hyggelig. Du innser viktigheten av å lage gode rutiner fordi det er nettopp de rutinene som ligger til grunn for ditt forsprang i dag. Kvelden handler om å være utendørs og sosialt samvær med venner.

Powered by Labrador CMS