Dagens horoskop: Tirsdag. 4. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne tirsdagen handler om en liten feil som får uante konsekvenser, kanskje mest fordi du har så vanskelig for å innrømme at du tok feil. Når det gjelder ytelse, kan Væren være veldig stolt og ha vanskelig for å se sine egne feil.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en god tirsdag hvor du jobber i et ganske høyt tempo uten å tenke så mye. Denne dagen handler om å tenke praktisk og om å gjøre det lettere for deg selv senere i uken. I dag flørter en kollega med deg og du blir smigret.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er vanskelig for deg å bestemme deg akkurat nå. Det er så mange alternativer som er fristende og gjør at du blir usikker. Tvillingene hater å gå glipp av noe morsomt eller stimulerende, noe som kan skape problemer. Kvelden byr på herlig sladder.

Krepsen 21/6-22/7

I dag viser du frem en mindre sympatisk side av deg selv. Det handler om en person du misliker som virkelig sitter i saksa og du kan ikke la være å godte deg litt over dette. Kvelden handler om en fysisk aktivitet eller en konkurranse.

Løven 23/7-22/8

Du har så mye på hjertet akkurat nå at du glemmer hva det er du burde følge med på. Din manglende evne til å være tilstede i nåtiden er noe som du har slitt med en stund. Det du trenger er en tid til å tenke gjennom dette problemet.

Jomfruen 23/8-9/22

Dagen blir morsom, men ikke så begivenhetsrik. Akkurat nå setter du pris på de små tingene i livet og det gjør at du ser det positive i selv den gråeste hverdagen. Dine kolleger setter pris på ditt solfylte humør og din tørre sans for humor. I dag vil du høre utrolige nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du tar én ting om gangen og det er bra for deg å gjøre det for da unngår du å sette deg selv i situasjoner som krever mange valg samtidig. Du har problemer med å prioritere akkurat nå, men foretrekker at noen andre leder og styrer det du må gjøre. Kvelden blir fantastisk.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som ikke har noe som helst problem med å være fleksibel og våge å tenke utenfor boksen, to egenskaper som kommer godt med i dag. Du lykkes med å finne en løsning på et problem som kollegene dine har slitt med i uker.

Skytten 22/11-21/12

Ingenting er enkelt eller åpenbart i dag, og det forstyrrer deg. Du har det vanskelig for å få denne dagen sammen på en god måte, og det er alt for mange ytre faktorer som du kan ikke påvirke som skaper trøbbel for deg. Få gjerne råd og støtte fra en kollega hvis du sitter fast.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir intens på en god måte. Takket være at du er uthvilt og våken, har du mer energi å bruke i jobben enn du vanligvis har. Du får også et hyggelig kompliment fra en kollega i dag og du skjønner at vedkommende nok flørter litt med deg. Kvelden handler om en utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne tirsdagen tar du tak i mange must som du har utsatt for lenge. Det er kjedelige ting du virkelig ønsker å unngå, men ikke kan overføre til noen andre. Kvelden handler om å belønne deg selv for et godt utført arbeid.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske rolig tirsdag hvor fokus er på detaljer og på å avslutte på fin måte. Dette er faktisk en av dine beste egenskaper i jobben så lenge du ikke har grunn til å stresse for mye. Kvelden handler om en privat lidenskap du har.

Powered by Labrador CMS