Dagens Horoskop: Tirsdag 31. August

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av tirsdagen møter du på et problem når du prøver å øke arbeidsmengden for en kollega. Personen er ikke spesielt motivert til å gjøre mer enn minst mulig i dette samarbeidet. Du blir skuffet over oppførselen til kollegaen din.

Tyren 20/4-20/5

Gjennom tirsdagen har du en del ting du må få gjort før du kan dra hjem, og det kan hende at du føler deg skuffet over å bli tvunget til å jobbe sent. Husk på at du sjeldent er nødt til å jobbe overtid. Kvelden handler om en fritidsinteresse som du nylig har plukket opp.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen prøver du å argumentere deg forbi en kollegas forsvar. Du vil gjerne lokke dem med ut etter jobb, men denne personen omgås av prinsipp sjeldent med kollegaer. Du er nysgjerrig på hvordan de oppfører seg utenfor arbeidet.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en plan, men den er avhengig av en kollegas bidrag. Nå prøver du å bruke sjarm og humor for å lokke dem med på planen. Om du bare tenker gjennom hva du skal si på forhånd er sjansen stor for at de ikke kan motstå invitasjonen din.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske kjedelig tirsdag, men den blir etterfulgt av en hyggeligere kveld. Visse dager passerer uten at det skjer noe som helst. Ikke engang arbeidsoppgavene dine er spesielt inspirerende. Kvelden handler om en forelskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar ingen sjanser i dag. Dette er for viktig til å skusle bort bare fordi du er trøtt eller ukonsentrert. Gjennom å arbeide metodisk og veldig fokusert lykkes du med det du må gjøre. Kvelden handler om vennskap.

Vekten 23/9-22/10

Du unngår å si noe i dag. Ved å holde meningene dine for deg selv så unngår du en åpen konflikt, men stemningen er mildt sagt anspent mellom deg og en kollega. Kanskje ville det vært bedre om dere renset luften isteden.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av tirsdagen prøver du å unngå å havne i klister. Du holder en lav profil for å ikke få unødvendig oppmerksomhet. Det handler om en sjef som av en eller annen grunn ser ut til å ikke like deg og som bare venter på at du skal gjøre noe feil.

Skytten 22/11-21/12

Du tar flere gode initiativ i dag og det får du høre fra sjefen din. Ved å være så idérik så inspirerer du andre til å tenke friere. Du liker ikke rammer og regler, men i dag møter du på en person som er stikk motsatt. De lever for å følge hver eneste regel til punkt og prikke.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen handler om å samarbeide over grensene og om å være fleksibel. Vanligvis liker ikke steinbukker gruppearbeid ettersom du lar deg påvirke av andres innsats, men i dag synes du det er herlig å kunne utveksle idéer, samt å få hjelp når du har behov for det.

Vannmannen 20/1-18/2

Du pleier ikke å være den som skriker og roper, men i dag blir du ordentlig sint, og da har du vanskelig for å holde følelsene inne. Det er en kollega som vet nøyaktig hvilke knapper de skal trykke på for å få deg til å se rødt.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir ikke så inspirert som du hadde håpt på, men den går fort og du har det hyggelig. Ved å vise hvem du er og hvor mye humor du har lykkes du med å sjarmere en relativt ny bekjent. Personen faller helt for utstrålingen din.

Powered by Labrador CMS