Dagens horoskop: Tirsdag 27. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan være sjefete til tider, og det er en side du viser i dag. Det har lenge vært en intern maktkamp mellom deg og en kollega, som kan være like dominerende som du er. I dag overtar du et prosjekt og det kan irritere kollegaen din.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om å fokusere på én ting om gangen og om å skru på sjarmen når det trengs. Du kan være strategisk og holde tankene dine for deg selv, hvis det gagner arbeidet. Du får det som du vil både ved å være tydelig og ved påvirke indirekte.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tar på deg en oppgave som de fleste unngår. For deg handler det om å bevise at du godt kan gjøre alle oppgaver, uansett hva det er. Det er en måte å markere at du ikke står over noen andre, slik du ser det selv. Kvelden handler om en venn og deres problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Du reagerer sterkt på en uttalelse i dag. Du har hatt dine mistanker om denne personen før, men det er først i dag du får bekreftet nøyaktig hvordan radikale meninger vedkommende besitter. Dette vil være en vanskelig situasjon for deg å håndtere.

Løven 23/7-22/8

Du ser ingen problemer med å ha en ujevn arbeidsfordeling så lenge det fungerer i din favør. Selv om løven kan gripe inn når det trengs, er du ganske lat av natur. Du har ingen reell interesse i å slite hvis det ikke gir deg uttelling.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er du målbevisst, på grensen til aggressiv og dette imponerer en kollega. Denne personen synes du er veldig attraktiv når du viser frem denne litt mer dominerende siden. Selv legger du ikke engang merke til de beundrende blikkene du får. Kvelden blir interessant.

Vekten 23/9-22/10

I dag bør du unngå situasjoner der du blir tvunget til å ta et standpunkt eller som krever en avgjørelse fra din side. Du er om mulig enda mer munter enn til vanlig, og det gjør at hver ting du må bestemme deg for tar evigheter. Kvelden handler om familieproblemer.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en herlig dynamikk i tegnet ditt denne tirsdagen. Du kaster deg over dagens aktiviteter med en entusiasme som ingen har sett på lenge. Du får energi fra solen, men også fra det faktum at du har det veldig bra i ditt privatliv. I dag får du nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Det forventes at du samarbeider med en person du misliker veldig mye. Hvis du biter tennene sammen og gir det en sjanse, vil du finne ut at dere jobber godt sammen på et profesjonelt nivå, det betyr ikke at du noen gang vil like dere personlighet.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir veldig intens. Du er tidlig oppe og i seng veldig sent. Det avhenger av flere faktorer, og en av dem kan være at du kan ha mer enn én jobb eller en veldig krevende fritidsaktivitet. Heldigvis klarte du å samle energi i løpet av mandagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du krangler mye med familiemedlemmene dine akkurat nå, og det avhenger mer av en frustrasjon på jobb, fremfor at de har gjort noe galt. Noen ganger synes du det er vanskelig å holde følelsene dine adskilt når det kommer til jobb og privatliv. Familien din holder seg unna deg i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen handler om å bevare stein-ansiktet, og det er egentlig ikke din greie. Du kan late som du vet hva du gjør, men når ting blir for store og abstrakte mister du grepet litt. Her kan det være godt å ha noen til å dele dine tanker med.

Powered by Labrador CMS