horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 27. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om å gi deg selv en ærlig sjanse. Hvis du vet at du er nybegynner innenfor et bestemt område trenger du ikke ha så høye standarder for å lykkes, men noen ganger blir du irritert på deg selv bare fordi ting ikke blir riktig første gang du prøver.

Tyren 20/4-20/5

Du har behov for orden og det viser seg i alt du gjør. Vanligvis er du ikke like kresen som noen andre tegn, men i dag er du påvirket av Jomfruen og det gjør deg mer grundig enn vanlig. Kvelden blir koselig, men tidlig. Du er sliten etter julen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du trekker deg tilbake for å være alene med tankene dine i dag. Det har vært mye som har skjedd på kort tid, og nå må du virkelig ta deg sammen for å fokusere fremover. I dag får du gode nyheter fra en venn. Du blir både rørt og overrasket.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå har du en tendens til å si helt feil ting til menneskene rundt deg, noe som resulterer i sårede følelser. Det største problemet ditt er at du sier det du tenker og fordi du virkelig mener det, er det vanskelig å ta tilbake. Du må lære å tie stille.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen prøver du å samle tankene dine. Dette er en god dag for å summe deg følelsesmessig før du begynner å fokusere på det nye året. Dersom du jobber er det et rolig tempo og du får god tid til å tenke.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er det viktig å ikke miste fokus selv om du er sliten. Du har mye å ta igjen, så det er viktig å ha tempoet oppe. Kvelden blir like intens som dagen. Du har både private aktiviteter og en eller annen form for dugnadsoppdrag som du må ta igjen.

Vekten 23/9-22/10

Du har noen ting på hjertet, men spørsmålet er om du vil samle nok mot til å snakke om hva du føler. Du kan være litt feig når det kommer til konfrontasjoner. I dag får du også muligheten til å gjøre noen kupp på salget. Du kjøper ting som du har ønsket deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å kose seg og gjøre koselige ting. Uansett om du vier dagen til en hobby, koser deg hjemme med hjemmespa, en god film eller møter venner, vil det bli en fantastisk dag som vil gi deg masse energi å ta med deg inn i den kommende uken.

Skytten 22/11-21/12

Det er en risiko for at du faller ut med en som står deg nær fordi deres meninger ofte er ulike. Bare fordi det er jul har du prøvd å la være å irritere denne personen, men i dag fungerer det ikke lenger. Alt ditt sinne flyter over.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en god tirsdag hvor du snakker mye med noen nye venner du har fått i det siste. Dere blir enige om å finne på noe morsomt sammen, enten senere denne uken eller i nær fremtid. I dag får du også sjansen til å prøve en ny hobby.

Vannmannen 20/1-18/2

Du synes det er vanskelig å få alt gjort slik du har planlagt og stresser derfor ekstra mye i dag. Du liker ikke å falle bakpå, men noen ganger har du ikke noe valg. Kvelden blir koselig og gir deg en sjanse til å koble av skikkelig. Det blir en fin tirsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du går på dypt vann i dag når du hevder å kunne noe som du bare har testet et par ganger. Du ønsker rett og slett å skinne med ekspertisen din, men risikerer er et tilbakeslag når du må underbygge det du sier med fysiske bevis.

Powered by Labrador CMS