Dagens Horoskop: Tirsdag 26. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir det du gjør den til. Det finnes så mange ulike aktiviteter du kan begynne med fra morgenen av, men spørsmålet er om du ikke står litt fast med så mange valg. Av og til er det enklere å slippe å velge, i alle fall tidlig på morgenen.

Tyren 20/4-20/5

Gjennom tirsdagen prøver du å fokusere på rett ting. Det gjelder å ha prioriteringene klare om du skal komme deg gjennom dagen og føle deg fornøyd med egne prestasjoner. Kvelden handler om å ta det rolig og om å finne energi.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler på at vennene dine kommer til å høre på forslaget ditt, men du prøver likevel å fortelle om det du føler i dag. Du kommer til å bli overrasket over hvor verdsatt meningene dine faktisk er. Av og til har du litt for lave tanker om deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av tirsdagen prøver du å rekke så mye som mulig for å ikke havne på etterskudd resten av uken. Du er veldig dårlig til å planlegge og du kommer ofte litt for sent, men i dag har du bestemt deg for å være litt nøyere. Det kommer til å gi et positivt resultat.

Løven 23/7-22/8

Du gruer deg til å ta tak i et visst prosjekt i dag. Det er egentlig verken tungt, kjedelig eller vanskelig, men du føler rett og slett ikke for det og løven styres ofte av impulsene sine. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser muligheter der andre ser problemer, og det er en stor ressurs for deg denne tirsdagen. Du kan virkelig gjøre underverker med et par litt umulige prosjekt i dag fordi du er så positiv. Den praktiske siden din er også til stor hjelp i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du synes at ting er rotete akkurat nå. Du har ikke tid til å organisere ting verken privat eller på jobb, men du kjører på videre. Ulike forsinkelser påvirker deg både direkte og indirekte denne tirsdagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er ganske brysk i dag og det merkes for kollegaene dine. Selv synes du at du oppfører deg som vanlig, og du hører ikke den syrlige tonen din eller de nedverdigende kommentarene du kommer med. Kvelden blir hyggelig og fysisk aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes flere ting du trenger å ta tak i i dag men du unngår dem på mesterlig vis. Det finnes ingen som har fler eller bedre unnskyldninger når man ikke vil noe enn du har. Kvelden blir ganske forvirrende når du får en eller annen form for beskjed.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en vilje til å vise hva du er god for, samtidig holder du litt tilbake foran en viss person som du ikke vil at skal vite om styrkene dine. De tenker på samme måte som deg, og dere er som to katter som går rundt hverandre. Det finnes flere måter å lade opp før et sammenstøt - dette er din måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser ulike muligheter i dag og det er bra at du kan tenke litt utenfor boksen. Du vil virkelig at en fest eller et arrangement skal lykkes og da er det lurt å være kreativ. Magien oppstår når det uventede møter tradisjon.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå vil du ikke vise deg fram ettersom du føler deg litt krenket og feilbehandlet. Du vet at du er ganske følsom av deg, men du har likevel perioder hvor du kan oppføre deg veldig barnslig. På kvelden får du trøst av en venn.

Powered by Labrador CMS