Dagens horoskop: Tirsdag 26. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om å være oppmerksom på detaljer og å kunne være der for å hjelpe en venn som har satt seg selv i en vanskelig situasjon. Væren er vanligvis god på denne typen fleksibel tankegang og på å finne løsninger på problemer.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du blir glad og stolt når du merker at en sjef ikke bare har lyttet til det du har sagt, men også fulgt ditt forslag til forbedringer. Du blir fornøyd når dere sammen finner en løsning på en endring som ikke bare er funksjonell, den er til og med elegant.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er ingenting du kan gjøre med noe som blir bestemt over hodet på deg, så det er ingen vits i å sette seg på bakbena. Hvis du nekter eller blir sint, må du ta konsekvensene av oppførselen din, så vis at du kan ta denne endringen med en viss verdighet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen blir bra, men også ganske intens. Du bør prøve å tenke litt langsiktig når du planlegger akkurat nå, ellers er det en risiko for at du må gjøre om enkelte ting i nær fremtid. I dag får en ros som lyser opp hele dagen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tar stilling til et rykte du hører, men du innser at det er ganske usannsynlig at det er sant. Du forsker videre og oppdager en interessant sannhet. Kvelden handler om å flytte på seg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om aktivitet og fokus. Du synes det er fint å ha mye å gjøre fordi da går dagen fort. Det er imidlertid en fin linje mellom når det er mye å gjøre og når det blir for mye.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du lanserer en idé som treffer visse personer, men ikke med andre. Her kan det være vanskelig å lande en felles avgjørelse, men det stopper deg ikke fra å prøve. Det er alltid lettere å jobbe i en gruppe der alle tenker det samme, fremfor en gruppe det alle føler seg overkjørt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen blir morsom og utviklende, og det er viktig å være rask både i tanker og beslutninger i dag. Du får flere fine muligheter til å vise frem dine talenter på et område der du sjelden får til å utmerke deg. Kvelden handler om å være rask i din vurdering av en kritisk situasjon.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du knekker en hard nøtt i dag, og du har rett til å være stolt av deg selv og nyte seierens sødme. Ikke la en sjalu persons kommentarer skygge over innsatsen din. Du var best i dag, så enkelt er det. Kvelden handler om gode nyheter.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du står opp for deg selv i en ganske infisert diskusjon og staheten din blir belønnet. Selv om du vet det vil ta tid å dekke over gapet som denne krangelen rev opp, vet du også at tiden har en helbredende effekt og at du er en tålmodig person. Kvelden inneholder overraskende skryt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kjemper så hardt du kan, men du blir skuffet når du oppdager at du ikke blir sett av sjefen din. Du er sjelden den som påkaller oppmerksomhet, men i dag vurderer du å vise hva du har gjort for å få den rosen du faktisk fortjener. Kvelden handler om et økonomisk valg.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du blir litt fornærmet av en persons kommentar selv om du vet at det ikke var ment for å såre. Denne personen er ofte klønete i sin måte å uttrykke seg på. Det du kan gjøre er å vise at det ikke er greit å hva som helst. Det blir en morsom og aktiv tirsdagskveld som du kan glede deg til.

Powered by Labrador CMS