Dagens horoskop: Tirsdag 22. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er ingenting du kan gjøre for å påvirke en person som har bestemt seg. Vedkommende er ung, naiv og ekstremt sta. Her er det viktig å veilede med stødig hånd, dersom du prøve å styre vil det ha motsatt effekt. Du må være litt lur i denne situasjonen.

Tyren 20/4-20/5

Du ser ingen mulighet til å påvirke, så du sier ingenting i dag, og det er klokt av deg. Tiden din kommer snart, så bruk tid og lytt og lær. Det kommer en dag hvor du jobber selvstendig og tar mange egne avgjørelser. Du føler deg fri og litt vågal.

Tvillingene 21/5-6/20

Du vil ha sannheten i dag, og det skal mye til for å få den. Det er ikke så enkelt som det ser ut til. Denne sannheten har både flere lag og nyanser. Det vil ta tid før du får et bilde som gjør ting klart.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mye å gjøre denne dagen, det handler både om ting som har med arbeid å gjøre og ting knyttet til personlige forpliktelser. Det viktigste akkurat nå, er at du legger en plan for dagen og holder deg til den. Kvelden blir harmonisk.

Løven 23/7-22/8

Stadig oftere havner du i en diskusjon med en som står deg nær og føler at du ikke håndterer situasjonen riktig. Dere kommer bare ikke overens, det er bare å akseptere. Du bør prøve å sortere ut all grums som brygger mellom dere.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er potensiale i denne dagen hvis du bare forvalter det riktig. Det handler om ikke bare å se muligheter, men å våge å handle på de sjansene som du får. Ikke vær redd for å stikke deg ut og si hva du tenker, for du har mye å komme med.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av denne tirsdagen tar du én ting om gangen, og det er lurt fordi du lett stresser deg opp hvis du har for mange baller i luften samtidig. Det du trenger er en mulighet til å fullføre det du holder på med før du går videre, det gir det beste resultatet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har en god mulighet til å utvikle deg denne dagen, men da må du være åpen for nye tanker og ideer. Du kan være litt trangsynt når det kommer til områder hvor du anser deg selv som noe av en ekspert og da er du ikke så mottakelig for det som er nytt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganske kjedelig dag, men en langt mer tiltalende kveld venter. Det er veldig rutine på jobben akkurat nå og Skytten har det vanskelig med regler og rutiner. Du vil ha frihet og kunne gjøre litt som du vil, men det føler du ikke at funker akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne tirsdagen handler om at du skal gjøre ditt, og det er du fornøyd med. Du blir overrasket når en eller flere kolleger plutselig ser ut til å ville henvende seg til deg, det kan være et spørsmål om lunsj eller after work. Dette gjør deg både overrasket og smigret.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en måte å håndtere situasjonen du er i, men spørsmålet er om du har valgt den enkleste måten. Du har en evne til å vikle deg inn i forskjellige situasjoner. Kvelden handler om å gjøre noe for seg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i strålende godt humør denne tirsdagen. Det er en deilig energi og en glede i horoskopet ditt denne tirsdagen. Du har mange ideer og ditt gode humør settes pris på av kollegene dine. Kvelden handler om en interesse du har.

Powered by Labrador CMS