Dagens horoskop: Tirsdag 22. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du føler at du har blitt lurt uten egentlig å vite hvorfor. Dette er mer enn følelse enn fakta og er derfor det

det er ekstra vanskelig å riste av seg. Det kan handle om jobben, men det kan også være noe som har med ditt sosiale liv å gjøre. Følg magefølelsen din, så får du kanskje svaret du leter etter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir både slitsom og morsom på samme tid. Etter en lang uke og en enda lengre helg så føler du deg veldig sliten og tung i hodet i dag. Samtidig hjelper det å ha mye å gjøre for da går tiden raskere. På kvelden kan du late som om det er fredag ​​og kose deg litt ekstra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du får svar på et spørsmål du ikke en gang har stilt og det vekker mange tanker hos deg. Du skjønner det når du begynner å gruble på forandringer og muligheter som du ikke engang har vurdert så tidligere. Dette vil virkelig åpne øynene dine.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du trenger familie og nære venner akkurat nå. Du føler behov for trygghet, både når det gjelder privatlivet og jobben, og derfor vurderer du ikke en gang å gjøre en endring. Dette behovet for å føle seg trygg avhenger like mye av situasjonen i verden, som av hvor månen befinner seg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er forskjellige måter å takle denne tirsdagen på, så pass på å velge den mest positive tilnærmingen. Du

vet at det blir mye denne dagen, men ved å stille forberedt så flyter det veldig bra. Kvelden handler om en romanse.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du savner å høre de gode rådene fra en nær venn eller slektning. Av en eller annen grunn er dere fra hverandre, enten for en stund eller mer permanent. Tillat deg selv å savne, det er ingenting galt med å lengte etter noen. På kvelden avslører en venn en ganske stor hemmelighet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du ser ikke problemer som alle andre akkurat nå, og det gjør deg mer fleksibel og tilbøyelig til å finne løsninger. Du er verdifull, ikke bare for lederne dine, men også for kollegene dine som kan dra nytte av din oppfinnsomhet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne dagen handler om å gjøre ting som må tas igjen. Det kan være å kontakte noen personer, å skrive et sammendrag av et arbeid, eller fullføre visse prosjekter som er nesten fullførte. Du får en god følelse i kroppen når du kjenner at du henter deg inn igjen.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er mange morsomme aktiviteter denne tirsdagen, bare sørg for å planlegge dagen riktig. For deg handler det om å få en god start, så faller alt på plass. I løpet av kvelden kan du bli lokket med på en fest eller et sosialt arrangement.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag blir du skikkelig sint når en kollega provoserer deg. Ditt sinne skremmer både deg selv og denne personen, men det forsvinner fort når du får en oppriktig unnskyldning fra vedkommende. Kvelden handler om å jobbe for å nå et mål.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir frustrert over at informasjonen din ikke når visse mennesker. Uansett hvor mye fakta du leverer, og uansett hvor mange tall du presenterer, så ser disse menneskene bare det de vil se. Det handler om at de bestemmer selv før du i det hele tatt har sagt noe.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil ikke være den som lager trøbbel, men når du oppdager en feil, må du slå alarm, selv om det går ut over en kollega. Du har lagt merke til at vedkommende har vært litt distrahert i det siste, så da er det kanskje ikke så rart at det går galt.

Powered by Labrador CMS