Dagens Horoskop: Tirsdag 19. Oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tempoet øker i dag, og du skal være glad om du er pigg og uthvilt nok til å henge med i svingene. Akkurat nå forventes det at du kan ta raske avgjørelser og kunne arbeide med flere jern i ilden samtidig. En venn kommer med en påstand som forvirrer deg.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdagen handler om å få orden på noe som skurrer. Du er flink til å finne alternativ og du har et talent for å tenke utenfor boksen. Sjefene dine setter pris på fleksibiliteten din. Kvelden handler om en påstand.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en begynnelse på en romanse i din umiddelbare nærhet. Det må ikke nødvendigvis være du som er direkte involvert, men det kan være det. Uansett påvirker historien deg på et dypt, personlig nivå. Kvelden blir aktiv og hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7

Det skjer en del i hverdagen din akkurat nå. Mye handler om at du ikke kan si nei ettersom du ikke har øvd deg på det på lenge. Uansett hvor sprøe idéer vennene dine har så er du med. Kanskje er det på tide å tenke litt mer på hva du vil.

Løven 23/7-22/8

Du bekymrer deg for at du skal bli glemt bort, men sannheten er at du stadig dukker opp i en viss persons tanker. Du burde stole litt mer på sjarmen din og evnen din til å interessere mennesker. Du har en naturlig karisma som er vanskelig å stå imot.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar hånd om alle andre akkurat nå, men du burde ta litt bedre vare på deg selv. Gjør denne dagen til din og si nei til alt du genuint ikke vil gjøre. Kjøp noe du har lyst på og unn deg selv en herlig kveld med fokus på egen helse og velvære.

Vekten 23/9-22/10

Du er i en litt kinkig situasjon akkurat nå. Du har rett og slett presset deg selv inn i et hjørne og det vet du. Hvordan du nå skal lykkes med å komme deg ut av denne situasjonen er opp til oppfinnsomheten din og Fru Fortuna. Du trenger en real dose flaks.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en litt forvirrende dag hvor missforståelser følger hverandre. Det handler mer om det som ikke blir sagt enn det som blir sagt. Det er så mye som burde ha blitt fortalt, men du føler på et ubehag i denne typen diskusjoner akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Den dynamikken som finnes i horoskopet ditt gjør deg rastløs og urolig. Du har vanskelig for å koble av og du vil hele tiden aktiveres. Det du burde gjøre er å prøve å fokusere mer på de positive sidene i livet ditt og ikke tenke så mye over ting du eventuelt går glipp av.

Steinbukken 22/12-19/1

Det går litt tregt med et samarbeid på jobben, men da skrur du på sjarmen. Du kan være uimotståelig når du er i et godt humør og føler deg sosial. I dag er det mange som hever øyenbrynene når du tar alle i din nærhet med storm.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen må du holde på alle valgene dine. Om du begynner å tvile mister du tid, og når du mister tid vil du gå glipp av noe du ønsker å være med på når kvelden kommer. Det beste du kan gjøre denne dagen er å sette opp en struktur for arbeidsoppgavene dine og ikke gå tilbake til oppgaver som allerede er fullførte.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en irritasjon i tegnet ditt som kommer av at du verken kan eller får ta ting helt ut så mye som du egentlig har lyst til i dag. Det handler om at du må inngå kompromiss med en person som du egentlig ikke liker så godt.

Powered by Labrador CMS